Zaseknutý tampón

1
28.8.24 03:41

Zaseknutý tampón

Dobrý den. Je mi to strašně trapné, ale jak zde čtu, tak se to asi stává častěji než jsem myslela.
Nejsem si na 100% jistá, ale mám pocit že mám v sobě zaseknutý tampón. Jeden večer jsem si ho dala, jelikož jsem měla pocit že dostanu menstruaci, šla jsem ven trochu poblbnout s kamarády, a když jsem přišla domů tak si nejsem na 100% jistá jestli jsem si ho vytáhla nebo ne. Pili jsme v ten večer alkohol, a nic moc si nepamatuji. S přítelem jsme spolu spali, a pak mi došlo že vlastně nevím jestli jsem ho vytáhla či ne.
Takže mám dotaz jaké jsou příznaky toho že ho v sobě mám? Dnes je to přesně týden, ale zatím se citím v pořádku. Četla jsem o nějakém tom šoku, tak se začínam docela bát nebudu lhát :D
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
28.8.24 05:05

No počkej, tak ho zkus vytáhnout, ne? Pochva není nekonečná, normálně se dosáhne na konec (tedy čípek), tak ho zkus nahmatat a vyndat, to nemůžeš přehlédnout :)

A kdyžtak gynda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23178
28.8.24 07:00

Zkus jít do dřepu a tlac, prstama zkus nahmatat, určitě bys ho cítila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
28.8.24 07:03

I ty divoško jedna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
28.8.24 07:27

Ne ze by se to zadne z nás nikdy nestalo :lol:
Zkus proste pohledat, teoreticky me napadlo koupit si rosalgin nebo neco obdobneho, udelat si výplach a jestli tam je, nacuca se a ucitis ho (pripadne sám vyjde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
28.8.24 08:40

Po týdnu už by jsi ležela na jipce se syndromem toxického šoku. No, projistotu zajdi na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.8.24 08:58

Zkus si ho nahmatat, po tydnu by to i silne zapachalo…
Kolikrat si clovek tampon vynda, ze o tom vubec nepremysli.jsou to veci, ktere clovek dela jako automat, proto si to asi nepamatujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.24 09:40

Pochva není nekonečná, nemá se tam kde ztratit. Někdy se také obrátí v pochvě napříč a tudíž jde hůře najít…
Zkuste si lehnout a sama si nahmatat čípek.. V ideálním případě poprosit partnera, aby to udělal on. U mě to tak fungovalo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa