Nemůžu vyléčit chlamydii

Anonymní
27.8.24 11:17

Nemůžu vyléčit chlamydii

Ahoj!

Od bývalého partnera jsem se nakazila pohlavní Chlamydií, problém je v tom, že to řeším už od minulého listopadu :,(

Gynekolog mi stále předepisuje různá antibiotika, ale ono ne a ne se to vyléčit. Už jsem z toho docela hodně ve stresu. :roll:

Nemám žádného sexuálního partnera, takže jsem ji neměla jak chytit zpět… pohlavní styk jsem od té doby neměla… ani si nechci hledat někoho nového, dokud se to nevyřeší… ale už jsem opravdu v koncích…

Máte s tím někdo zkušenosti? Pomohly vám nějaké babské rady? Už fakr nevím co dě´at :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
809
27.8.24 23:54

A nebylo by fajn po takové době zajít i za jiným lékařem. Třeba bude mít jiný nápad na léčbu. :nevim: Ono kolikrát se člověk trápí u jednoho doktora, ten neví, co s daným problémem, pak stačí změnit doktora, šup jiné léky, podpůrná léčba a konečně se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.8.24 00:39

@Zlatovláska555 tak to bych udelala taky. Clovek vlastne zjisti jak dobreho ma doktora, kdyz ma nejaky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.24 09:11
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 07:23
@Zlatovláska555 píše: Více

Ano, nad tím jsem přemýšlela jako první, hledala jsem nového gynekologa v okolí, problém je ale v tom, že mi všichni řekli, že nové pacientky nenabírají :? :( Praktický lékař mi řekl, že na to stejně nic jiného než antibiotika nezabírají… tak mě jen zajímalo zda někdo nezkoušel i něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
809
31.8.24 15:51
@Anonymní píše: Více

Tak musíte jet třeba do vedlejšího města, kde jsou další lékaři. Zdravotnické vzdělávání sice nemám, ale není tak náhodou více druhů antibiotik? Neměl by ten doktor udělat stěr, poslat to na kultivaci a zjistit, na které Atb budou ty bakterie reagovat? Jako trápit vás od minulého podzimu mi přijde strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.25 10:00

Našly mi 4 chlamydie v krvi našly mi podle jednoho gynekologa co sem měla dámy nezapomeňte gynekolog jde měnit až za 3 měsíce jakýkoliv doktor tak 3 měsíce poslouchate rady měla jsem gynekologa protože nechci mít problémy neřeknu jakýho pan gynekolog mě posílal na psychiatrii že nic není i na uro mě posílali někam pak mi odvodní doktorka od přítele řekla vy máte ale aktivní chlamydie teď už vím co tam dole to způsobovalo dostala jsem doxybene 200 mg podle nějakých odborných je to nejlepší volba co proniká do buněk pak po 8 měsících nebo tak nějak jsem se přihlásila k jeho doktorce přestěhovala začala jsem hledat doktory v nejmenovaným městě a super přístup konečně dala mi pak antibiotika říkala jsem obvodní že mám problémy dala mi na 20 dní to samý je to lepší lepší lepší a lepší teď mi ještě budou na uro měřit močovou trubici to způsobuje opakovaný záněty doktory bych neměnila v rámci toho že to mohl mít i její pacient tak nás vzala oba já prostě už byla tak vyčerpaná a ona ta předtím obvodní to je psychika a já jo jasně jasné jasné no takže tak je to hodně smutný a hodně ale hodně opory přeji těm co si tím procházejí to nepochopení a beznaděj snad se z toho dostanu dopředu hezky vánoce 4 jsem dobrala antibiotika s přítelem těch 20 ATB tak doufám že už výsledky budou v pohodě kdyz se něco řeší pozná se dobrý doktor. To je pravda snad jsem si už našla dobry takže mě léčí obvodní a nevadí mi to vzala to do svých rukou když vám řekne doktor že máte po infekci a doktorka aktivní…ach jo jsem už byla úplně zoufalá je tam zlepšení tak věřím v uzdravení antibiotika mě až na krk sednou a to mi doktorka dala něco na krk jak se říká dobrý lékař je nad zlato až v problémech se pozná ten pravý hezký den brzke vyléčení všem děkuji za každou radu ženy i muži ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.25 10:01

Jako první nikdy se nenechat odbyt a jít si za tím svým zdravím není to jejich zdraví ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí