Bolest prsa (kojím)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.24 08:45

Bolest prsa (kojím)

Ahoj, v pátek ráno jsem se vzbudila s nalitým bolavým prsem, myslela jsem, že kojení pomůže, ale bolelo mě i pak. Odpoledne mě začala bolet hlava a měla jsem zvýšenou teplotu. Myslela jsem si, že jde o zánět, ale nechtěla jsem obtěžovat na pohotovosti a chtěla jsem počkat do pondělí a zajít k praktické doktorce. Večer jsem si vzala ibalgin, bolest hlavy a teplota přešly, prso stále bolelo. V sobotu v místě bolesti trochu zčervenalo, v neděli to zmizelo a prso bolelo míň. Teď v pondělí už nebolí a já si říkám, že asi nemá cenu chodit k doktorce, když už je to dobré, na druhou stranu jsem četla, že zánět prsu doma vyléčit nejde a i kdyby to bylo něco jiného, nerada bych něco zanedbala. Na gynekologii mají teď delší dovolenou, tak proto přemýšlím, jestli to mám řešit s praktickou…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1780
26.8.24 08:47
@Anonymní píše: Více

Jestli tě prso nebolí a nemáš teplotu, tak zatím k doktorce nechoď. Uvidíš, jak to bude pokračovat. Já zánět řešila taky s praktickou, měla jsem horečky a praktická byla 5 minut ode mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22853
26.8.24 09:13

Já skončila na antibiotikách se zánětem prsu. Pokud už je to v pořádku, asi bych nikam nesla.
Nesmí být nateklé, bolet, řezat, žádná teplota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
26.8.24 10:36

Mohl to byt ucpany mlekovod. Jeste v porodnici jsem mela prsa jak sutry, horka, silene bolava, mela jsem horecku cca 38,8. Davali mi Paralen. Pak me pustili domu. Po par dnech to preslo. Zanet to asi nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí