Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Jestli tě prso nebolí a nemáš teplotu, tak zatím k doktorce nechoď. Uvidíš, jak to bude pokračovat. Já zánět řešila taky s praktickou, měla jsem horečky a praktická byla 5 minut ode mě
Já skončila na antibiotikách se zánětem prsu. Pokud už je to v pořádku, asi bych nikam nesla.
Nesmí být nateklé, bolet, řezat, žádná teplota..
Mohl to byt ucpany mlekovod. Jeste v porodnici jsem mela prsa jak sutry, horka, silene bolava, mela jsem horecku cca 38,8. Davali mi Paralen. Pak me pustili domu. Po par dnech to preslo. Zanet to asi nebyl.
Ahoj, v pátek ráno jsem se vzbudila s nalitým bolavým prsem, myslela jsem, že kojení pomůže, ale bolelo mě i pak. Odpoledne mě začala bolet hlava a měla jsem zvýšenou teplotu. Myslela jsem si, že jde o zánět, ale nechtěla jsem obtěžovat na pohotovosti a chtěla jsem počkat do pondělí a zajít k praktické doktorce. Večer jsem si vzala ibalgin, bolest hlavy a teplota přešly, prso stále bolelo. V sobotu v místě bolesti trochu zčervenalo, v neděli to zmizelo a prso bolelo míň. Teď v pondělí už nebolí a já si říkám, že asi nemá cenu chodit k doktorce, když už je to dobré, na druhou stranu jsem četla, že zánět prsu doma vyléčit nejde a i kdyby to bylo něco jiného, nerada bych něco zanedbala. Na gynekologii mají teď delší dovolenou, tak proto přemýšlím, jestli to mám řešit s praktickou…