Bolest močové trubice

13
25.8.24 19:40

bolest močové trubice

Zdravím, chtěla bych se zeptat, případně i na vaše zkušenosti. Mám problémy s močákem, nikdy jsem neměla, jen vždy když mám partnera a styk. Vím, že to není urologického původu. Na urologii mi nikdy nic nezjistili závažného. Vždy mi jen dali ATB a pak se vše vracelo. Když jsem šla na gyndu, pan doktor mi řekl, že můj problém (páleni pri močení, pichani v moč. trubici a její bolest), bývá spíše ze styku. Že se při něm, jak se do stěny bouchá, ta trubice naruší a tohle způsobí. Vždy po styku jdu na záchod, umýt se, po styku dávám blokurimu a dovnitř i laktobacily. Někdy je to dlouho v pohodě, teď jsem byla měsíc vklidu, a znovu se mi problém objevil. Ale bez pálení, jen bolest ústí moč. trubice a pichani v ní. Jsem už zoufalá, proč je to někdy tak a někdy zas takhle a jestli máte s tímhle taky zkušenost či popřípadě nějaké rady? Nechce se mi znovu na tohle uživat ATB, pak se oslabím a vrací se mi to ještě častěji. Jestli nějaka přírodnější varianta, jak se té mirné bolesti trubice zbavit? děkuji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty