Přechod na kombinované studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
18.8.21 11:32
Nejlepší je dotaz přímo ve škole na studijní. V tomto nemá moc smysl sbírat moudra z netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18.8.21 12:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀
Zavolej na studijní, každá škola to má jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18.8.21 12:20
Pokud mají místo, tak to jde. Opačně ne. Zvaž tento krok, nejde vzít zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18.8.21 12:22
@Anonymní píše:
Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀
A budes mit prostor pro studium? Prednasky o vikendu OK (nebo jsou v tydnu?), ale zkousky byly i v tydnu a navic se na ne musis pripravit (pres tyden).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)
Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀