Přechod na kombinované studium

Anonymní
18.8.21 11:27

Přechod na kombinované studium

Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)

Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21072
18.8.21 11:32

Nejlepší je dotaz přímo ve škole na studijní. V tomto nemá moc smysl sbírat moudra z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
18.8.21 12:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀

Zavolej na studijní, každá škola to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44362
18.8.21 12:20

Pokud mají místo, tak to jde. Opačně ne. Zvaž tento krok, nejde vzít zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27104
18.8.21 12:22
@Anonymní píše:
Dobrý den, lze ve druhem ročníku VS přestoupit na kombinovaně studium, pokud ho obor co studuji nabízí? Jsem na zču, a dostala jsem nabídku na velmi zajímavou práci, ale na plný úvazek. Nikde na internetu jsem se to nedocetla, a proto se ptám:)Anonym z důvodu rodiny - ještě o tom neví a bojím se reakce 😀 😀

A budes mit prostor pro studium? Prednasky o vikendu OK (nebo jsou v tydnu?), ale zkousky byly i v tydnu a navic se na ne musis pripravit (pres tyden).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze