Přechod na UM - 7M

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
2.9.14 21:49
@Sibyla0 píše:
Muze citit i to, ze vlastne prestat nechces. Za me teda to tvrde pitko mebo ucici hrnecek. Kojeny prehazi vetsinou snaz na to nez na dudlik.

Však já taky nechci :zed: :zed: :cert: :cert:, jen chci být připravená, kdyby náhodou :,(. Zkusím to pítko, už ho mám doma, tak vyvařím a zkusím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.9.14 21:52

@ana11 tak se. zbytecne netrapte obe. Zamer se spis na prikrmy a pitkem davej zatim stavu, at trénuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
2.9.14 22:37

@ana11 Neboj, i kdyby se stalo to, že budeš muset rychle přestat kojit úplně, tak ona hlady nebude. Možná by to bylo chvíli náročné, ale dobrovolně by kvůli flašce hlady určitě netrpěla. Ony jsou ty děti pěkně vyčůrané a dost dobře z nás cítí, kdy je to jen „naoko“ a kdy jde do tuhého. ;)

• Citovat
  • Upravit
2889
3.9.14 09:27

@ana11 Jj. Flašku mi vzala a prso odmítala celkem dost ještě před flaškou :-). Tím se mi to ulehčilo. Ona se tak od 5ti měsíců nechtěla kojit jinde než v ložnici v posteli. Což je s dvěma dětma celkem na nic. Navíc stačí, aby starší prošla kolem a už je konec. Když to trvalo tak týden, fofrem jsem začla příkrmy, abychom mohli aspoň trochu ven. Ty šly dobře. Zato v noci začla pít 4×. Flaška trvala. Ale kojím pořád ráno a večer, v noci už ne. Ráno dávám už i UM, kojení nestačí, mlíka je jen troška. Upřímně mně riziko odstavení stresovalo míň než riziko, že mi bude nanic a ještě do toho nebudu mít jak nakrmit dítě.
OT: S příkrmy jsem si malovala, že dám mimino na chvíli k babičce a vyrazím někam se starší. Omyl, mladá se nechá krmit lžičkou jen ode mě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.9.14 08:42

@ana11 Chápu, jak to s kloboučkem míníte:-) Já ho mám spojeného jen s pozitivy, protože malý od začátku pije jen přes něj, tak mi to přijde automatické:-) ale jinak přeju hodně zdaru s lahví:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.9.14 13:22

@Ell-Chmell děkuju, zatím se držíme. Zkusila jsem už druhou lahev a nic, ale u mě je vše v pořádku, tak kdyby to ještě tam měsíc dva vydrželo, tak by to bylo výborný, to už by byl v jídelníčku i nějaký jogurt a bylo by po starostech. Zatím jsem začala dávat večer kaši (tzn. zatím teda 2 lžičky, víc nesní), ale dávám do toho UM, aby si navykla, kdyby bylo nejhůř.
Já mám právě zafixované kloboučky jako negativní věc, protože si myslím, že to byla jedna z věcí, která u první přispěla k rychlému odstavení a všude píšou, jak to kazí techniku kojení. Ale ono to nebude tak horké si myslím a nejdůležitější je, když je spokojená maminka a mimčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.9.14 18:10

@ana11 - My kojíme už 11 měsíců s kloboučkem a naprostá pohoda, asi je to opravdu spíš o vzájemném souznění a množství matčina mléka, než o kousku silikonu:-) Fandím ať se nějak tomu UM vyhnete, to je taky důvod, proč jsem se rozhodla dlouho kojit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová