Přecitlivělý penis

Anonymní
24.7.24 18:59

Přecitlivělý penis

Zdravím, chci se zeptat kam bych si měl dojít? Přijde mi, že je můj penis až příliš citlivý, ať už při sexu, nebo například při jízdě na motorce, trošku mi to brání v sexuálním zážitku a chtěl bych to nějak řešit, ale nevím jestli si mám dojít ke svému klasickému doktorovi nebo někam jinam :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9734
25.7.24 08:01

Je to dlouhodobá záležitost, nebo nějaká čerstvější? Pokud je to spíše novota, tak bych vyzkoušel krémy s antimykotikem, za problémy může stát houbová infekce.

Jinak by to řešil asi urolog, ale aspoň vyšetření moči přes VPL by neškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.24 08:56

@Doctus no, s mojí bývalou partnerkou co jsem měl před 2 lety, se mi to až tak moc nedělo, každopádně s mojí nynější partnerkou je ten sex příliš krátký, prostě pár minut, zkoušel jsem i tlumící kondomy, ale ty mi teda nijak nepomohli a bylo to úplně stejné, ale prostě teď ejakuluji mnohem dříve, než bych chtěl a než s bývalou partnerkou, ale třeba teda na té motorce se mi někdy pak stane, když slezu po nějaké jízdě, tak prostě cítím jak je takovej citlivej, jak kdybych cítil úplně všechno. :D

• Citovat
  • Upravit
9734
25.7.24 12:51

Mně to moc jako zdravotní problém nepřijde. Na dosažení orgasmu máte stejný čas, tak co. :mrgreen:

Jinak na motorce jsou jisté otřesy přenášené přímo na hráz a oblast genitálu, takže zvýšená citlivost se nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.24 14:10

@Doctus zdravotní problém to samozřejmě není, ale citlivost bych si chtel stejnak trošku nějak zmenšit nebo to nějak omezit, mít sex max 5 minut nebaví ani mě :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
25.7.24 14:15

A nejde sex opakovat? Druhé kolo už by mohl vydržet ;) Taky možná novou partnerkou a ono se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.24 14:21

@LunaP to jseme také jednou zkoušeli hned po sobě a ani jeden z nás nic necítil, musela by tam být delší přestávka, a proč novou partnerku?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8050
25.7.24 14:22
@Anonymní píše: Více

Když se tak ptáš, tak asi k ornitologovi :)
Co máš za motorku? Nějakého choppera, že ti z jízdy drnčí péro? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.24 14:28

@rmot 🤣 🤣, sporta mám 🤣, ale drnčí mi z toho jen někdy 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie