Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to dlouhodobá záležitost, nebo nějaká čerstvější? Pokud je to spíše novota, tak bych vyzkoušel krémy s antimykotikem, za problémy může stát houbová infekce.
Jinak by to řešil asi urolog, ale aspoň vyšetření moči přes VPL by neškodilo.
@Doctus no, s mojí bývalou partnerkou co jsem měl před 2 lety, se mi to až tak moc nedělo, každopádně s mojí nynější partnerkou je ten sex příliš krátký, prostě pár minut, zkoušel jsem i tlumící kondomy, ale ty mi teda nijak nepomohli a bylo to úplně stejné, ale prostě teď ejakuluji mnohem dříve, než bych chtěl a než s bývalou partnerkou, ale třeba teda na té motorce se mi někdy pak stane, když slezu po nějaké jízdě, tak prostě cítím jak je takovej citlivej, jak kdybych cítil úplně všechno. ![]()
Mně to moc jako zdravotní problém nepřijde. Na dosažení orgasmu máte stejný čas, tak co. ![]()
Jinak na motorce jsou jisté otřesy přenášené přímo na hráz a oblast genitálu, takže zvýšená citlivost se nabízí.
@Doctus zdravotní problém to samozřejmě není, ale citlivost bych si chtel stejnak trošku nějak zmenšit nebo to nějak omezit, mít sex max 5 minut nebaví ani mě
![]()
A nejde sex opakovat? Druhé kolo už by mohl vydržet
Taky možná novou partnerkou a ono se to zlepší.
@LunaP to jseme také jednou zkoušeli hned po sobě a ani jeden z nás nic necítil, musela by tam být delší přestávka, a proč novou partnerku?🤔
@Anonymní píše: Více
Když se tak ptáš, tak asi k ornitologovi ![]()
Co máš za motorku? Nějakého choppera, že ti z jízdy drnčí péro? ![]()
Zdravím, chci se zeptat kam bych si měl dojít? Přijde mi, že je můj penis až příliš citlivý, ať už při sexu, nebo například při jízdě na motorce, trošku mi to brání v sexuálním zážitku a chtěl bych to nějak řešit, ale nevím jestli si mám dojít ke svému klasickému doktorovi nebo někam jinam