Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, začínám být zoufalá. Snažíme se s manželem o druhé mimi, už 3 roky, o to první jsme se také snažili 3 roky, ale po 1.IVF jsme otěhotněli. Toto druhé jde ztuha
Jsme před 3.IVF máme za sebou 2 Nativy, a 2.IVF neúspěšné. Dnes mi Dr. napsal antikoncepci na 2 měsíce před stimulací, to jsem nepochopila. My chceme mimi a já budu jíst prášky proti otěhotnění. Cítím, že to nechci. Poraďte, co si myslíte. Děkujuuu
Mas právo změnit lékaře pokud se ti nelíbí praktiky stávajícího.
@handa30
A ptala ses na důvod? Též nechápu a rozhodně bych nebrala… ![]()
Ahoj, jsem na tom podobně, syn z prvního IVF a o druhé se snažíme tři roky, mam za sebou hafo etů a ketů a prd z toho… O té antikoncepci jsem slyšela, že se to někdy dělá. Nebudeš mít dlouhý protokol? tam je potřeba vyrazit přirozené hormony a celý cyklus navodit uměle.. někdy se to dělá i u endometriózy.. Mohu se zeptat, neměla jsi císaře? Mam trochu podezření, že u holek, co měly císaře, jde to druhé hůř, ale možná je to jen moje „útěcha“. Nicméně já už moc možností nemam, takže asi budeme mít jedináčka. Držím palce ![]()
@handa30 bud v klidu, je to dobry postup. Me při 5.ivf také dali na mesic antikoncepci, pak ještě kratkodobe atb a injekce na ředění krve a vyšlo to!!! Jak ja byla a jsem šťastna
Preji at se brzy zadaří a duveruj doktorům, vyznaji se vtom
@Martrich píše:
Ahoj, jsem na tom podobně, syn z prvního IVF a o druhé se snažíme tři roky, mam za sebou hafo etů a ketů a prd z toho… O té antikoncepci jsem slyšela, že se to někdy dělá. Nebudeš mít dlouhý protokol? tam je potřeba vyrazit přirozené hormony a celý cyklus navodit uměle.. někdy se to dělá i u endometriózy.. Mohu se zeptat, neměla jsi císaře? Mam trochu podezření, že u holek, co měly císaře, jde to druhé hůř, ale možná je to jen moje „útěcha“. Nicméně já už moc možností nemam, takže asi budeme mít jedináčka. Držím palce
jj, měla jsem císaře, tak nevím zda to na to má vliv ![]()
@mumisek79 děkuju za povzbuzení, tu antikoncepci začnu brát…pro dítě všechno!! ![]()