Premenstruační příznaky

644
27.9.13 12:30

Pred menstruacni priznaky

Zdravím, mužete se prosim podělit o zkusenosti priznaku kdyz jste cekali na MS? Treba vytok atd kromě bolesti břicha? Popripade jake jste meli priznaky kdyz MS nedorazila a byly jste těhu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
27.9.13 12:38

Mne se tak tyden pred menstruaci zacne zhorsovat plet, objevuji se mi vykyvy nalad, jsem precitlivela. Vytok mam. A taky krece v brise, ty nekdy zacnou uz 3 dny pred. Nez jsem zjistila ze jsem tehotna, mela jsem skoro stejny priznaky, jako kdyz mela prijit MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.9.13 12:46

TAK GRATULUJI :) já bych spíš chtěla aby přišla MS jedno dítko doma mám. Píchá mě i u pupíku občas, poslední 4 dny mám průjem a včera se objevil takový bílý výtok jako jogurt, ale dnes se neobjevil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.9.13 12:48

Ja tehotenstvi podle priznaku nepoznala mela jsem stejny jako pred MS - vykyvy nalady, unava, bolest v podbrisku, citliva prsa

• Citovat
  • Upravit
2527
27.9.13 12:49

To je opravdu tezky takhle odhadnout. Nekdo ma stejny priznaky, nekdo jiny, nekdo zadny. Jedine otestovat, tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 12:55

@MSM20 já těhotenství dle příznaků fakt nepoznala, bo jsem měla normální ms a nic mi nebylo :mrgreen: po dvou ms se na preventivce přišlo na to, že jsem 10 tt. Jinak já jsem týden před ms jak harpie, bo jsem protivná i sama sobě, navíc nafouknuté břicho, obr prsa.. ale to mam až po porodu, do té doby nic takového nebylo, blížící se ms jsem nepoznala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.9.13 13:26

Ja kdyz mam dostat MS, tak me boli cca tyden pred tim prsa po stranach a obcas zaboli bricho a je mi jakoby takovy vetsi teplo porad…jinak kdyz jsem byla tehule a jeste jsem to nevedela, tak me prsa vubec nebolely, bricho me bolelo stejne jako na MS a myslela jsem si, ze mam nastydly mocak bolelo to tak a porad jsem chodila curat :)ale to uz jsme mela dva dny zpozdeni, druhy den jsem si udelala test a bylo to tam… :D ale ze by mi bylo nejak spatne od zaludku nebo mi vadily nejaky vune apod. to vubec…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí