Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mužete se prosim podělit o zkusenosti priznaku kdyz jste cekali na MS? Treba vytok atd kromě bolesti břicha? Popripade jake jste meli priznaky kdyz MS nedorazila a byly jste těhu? Děkuji
Mne se tak tyden pred menstruaci zacne zhorsovat plet, objevuji se mi vykyvy nalad, jsem precitlivela. Vytok mam. A taky krece v brise, ty nekdy zacnou uz 3 dny pred. Nez jsem zjistila ze jsem tehotna, mela jsem skoro stejny priznaky, jako kdyz mela prijit MS.
TAK GRATULUJI
já bych spíš chtěla aby přišla MS jedno dítko doma mám. Píchá mě i u pupíku občas, poslední 4 dny mám průjem a včera se objevil takový bílý výtok jako jogurt, ale dnes se neobjevil.
Ja tehotenstvi podle priznaku nepoznala mela jsem stejny jako pred MS - vykyvy nalady, unava, bolest v podbrisku, citliva prsa
To je opravdu tezky takhle odhadnout. Nekdo ma stejny priznaky, nekdo jiny, nekdo zadny. Jedine otestovat, tak drzim palce!
@MSM20 já těhotenství dle příznaků fakt nepoznala, bo jsem měla normální ms a nic mi nebylo
po dvou ms se na preventivce přišlo na to, že jsem 10 tt. Jinak já jsem týden před ms jak harpie, bo jsem protivná i sama sobě, navíc nafouknuté břicho, obr prsa.. ale to mam až po porodu, do té doby nic takového nebylo, blížící se ms jsem nepoznala.. ![]()
Ja kdyz mam dostat MS, tak me boli cca tyden pred tim prsa po stranach a obcas zaboli bricho a je mi jakoby takovy vetsi teplo porad…jinak kdyz jsem byla tehule a jeste jsem to nevedela, tak me prsa vubec nebolely, bricho me bolelo stejne jako na MS a myslela jsem si, ze mam nastydly mocak bolelo to tak a porad jsem chodila curat
ale to uz jsme mela dva dny zpozdeni, druhy den jsem si udelala test a bylo to tam…
ale ze by mi bylo nejak spatne od zaludku nebo mi vadily nejaky vune apod. to vubec…:)