Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky, jsem ve 13 týdnu těhotenství a třetím dnem se léčím na kvasinky, Kromě svědění a pálení mě nic netrápilo až ted. Jdu na záchod a kalhotky mám plné tmavě hnědých výtoků, je to při kvasinkách normální nebo se mi děje něco jiného a měla bych s tím mazat k doktorovi? Dnes mě i celkem pobolíval podbříšek.. Děkuji za odpovědi!!!
@erika.klozova já většinou mívám výtok podle barvy léčiva…
minule jsem třeba měla hnědé globule, a měla žlutý výtok..
Trpím na to hodně, v těhotenství to bylo taky pořád, ale hnědý nebyl nikdy
Já bych asi jela k dr., a řekla tam hůlavně, že tě bolel ten podbřišek, teda bolí, a špiníš takto, aby ti udělali utz. Jsi ve 13 tt, to už bych nepodceňovala.
Právě že jsem šla před 3 dny k doktorovi s pálením a světle kávovým výtokem a ten mi potvrdil kvasinky, léčím se a kromě bílého výtoku z mastičky jsem nic neměla až dnes. Dnes jsem měla trochu náročnější den na nervy a najednou hnědý výtok a tak se radši informuji.. děkuji
@erika.klozova Normální to není, výtok u kvasinek bývá většinou bílý, max. nažloutlý. Určitě jdi k lékaři. Držím palce! ![]()
Tak jsem letěla k doktorovi a vše je v pořádku.. Tak jsem moc ráda. Mám být v klidu a nestresovat se. Děkuji
@erika.klozova píše:
Tak jsem letěla k doktorovi a vše je v pořádku.. Tak jsem moc ráda. Mám být v klidu a nestresovat se. Děkuji
to je dobře, aspoň se ti bude klidněji spát. Odpočívej, ahojky ![]()
Slyšela jsem i poprvé tlouct srdíčko, tak jsem se rozbrečela a jsem tak štastná
moc děkuji a dobrou noc
@erika.klozova Sice post past, ale na kvasinky zabírá zavádět na noc do pochvy oloupaný stroužek česneku
Je to přírodní antibiotikum a zaručeně funguje ![]()