Výtoky při kvasinkách?

26.9.13 17:27

výtoky při kvasinkách???

Zdravím všechny maminky, jsem ve 13 týdnu těhotenství a třetím dnem se léčím na kvasinky, Kromě svědění a pálení mě nic netrápilo až ted. Jdu na záchod a kalhotky mám plné tmavě hnědých výtoků, je to při kvasinkách normální nebo se mi děje něco jiného a měla bych s tím mazat k doktorovi? Dnes mě i celkem pobolíval podbříšek.. Děkuji za odpovědi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10136
26.9.13 17:29

@erika.klozova já většinou mívám výtok podle barvy léčiva… :nevim: minule jsem třeba měla hnědé globule, a měla žlutý výtok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.9.13 17:32

Trpím na to hodně, v těhotenství to bylo taky pořád, ale hnědý nebyl nikdy :think: :think: :think: Já bych asi jela k dr., a řekla tam hůlavně, že tě bolel ten podbřišek, teda bolí, a špiníš takto, aby ti udělali utz. Jsi ve 13 tt, to už bych nepodceňovala.

• Citovat
  • Upravit
26.9.13 17:35

Právě že jsem šla před 3 dny k doktorovi s pálením a světle kávovým výtokem a ten mi potvrdil kvasinky, léčím se a kromě bílého výtoku z mastičky jsem nic neměla až dnes. Dnes jsem měla trochu náročnější den na nervy a najednou hnědý výtok a tak se radši informuji.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.9.13 17:35

@erika.klozova Normální to není, výtok u kvasinek bývá většinou bílý, max. nažloutlý. Určitě jdi k lékaři. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 18:20

Tak jsem letěla k doktorovi a vše je v pořádku.. Tak jsem moc ráda. Mám být v klidu a nestresovat se. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.9.13 18:54
@erika.klozova píše:
Tak jsem letěla k doktorovi a vše je v pořádku.. Tak jsem moc ráda. Mám být v klidu a nestresovat se. Děkuji

to je dobře, aspoň se ti bude klidněji spát. Odpočívej, ahojky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26.9.13 20:08

Slyšela jsem i poprvé tlouct srdíčko, tak jsem se rozbrečela a jsem tak štastná :) moc děkuji a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
10.10.13 16:41

@erika.klozova Sice post past, ale na kvasinky zabírá zavádět na noc do pochvy oloupaný stroužek česneku :) Je to přírodní antibiotikum a zaručeně funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí