Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tmave oranzovy? to snad ani neexistuje ne?
bud to bude od krve, praskla cevka atd
nebo zanet
@jizvíková Právě píšu, že mi to přijde divné, proto tu píšu. Nikdy jsem to neviděla, nikdy jsem o tom neslyšela a na internetu taky nic nemůžu najít. Jako krev mi to ale nepřijde.
Fakt je to tmavě oranžové ![]()
@jane-e Něco podobného - ta barva. Nikdy jsem to neměla ani před MS, ani po MS, ani mimo ní.
@jizvíková Těžko identifikovat, přirovnala bych to k tomu, jako když si stříkám do nosu solný roztok s mědí například. Tak takový zápach to má. Takový „technický“ - olovo/železo, nevím, jak to popsat. Krev páchne jinak. Už mě napadá fakt jen nějaký zánět bez příznaků, ale na gyndě jsem byla před měsícem ok a žádným možnostem zánětu jsem se nevystavila ![]()
@terinka4444 Foto? I když jsem anonymní, ale vložku fotit nebudu, to už je moc ![]()
Jsi si jistá, že to je z pochvy? Jednou jsem měla zažívací problémy a šel mi z konečníku takový oranžový olej. (Značí to problém s játry)
@Anonymní píše:
@jane-e Něco podobného - ta barva. Nikdy jsem to neměla ani před MS, ani po MS, ani mimo ní.@jizvíková Těžko identifikovat, přirovnala bych to k tomu, jako když si stříkám do nosu solný roztok s mědí například. Tak takový zápach to má. Takový „technický“ - olovo/železo, nevím, jak to popsat. Krev páchne jinak. Už mě napadá fakt jen nějaký zánět bez příznaků, ale na gyndě jsem byla před měsícem ok a žádným možnostem zánětu jsem se nevystavila
nebyli jste na dovolene nebo tak?
Jinak fotka jde vložit aniž by u ní bylo vidět kdo jsi, ale nevím jak se to dělá
většina anonymů vloží fotku a je u ní vidět kdo ji dal.
@jane-e Jedině v Karlových Varech před čtrnácti dny. Ale tam jsem třeba ani ručníky nepoužila. Vše svoje.
@K-Black píše:
jako z kurtu?
jasne Jasna, jdes si zahrat, udelas rozstep a je oranzovy vytok..
@Anonymní píše:
@jane-e Jedině v Karlových Varech před čtrnácti dny. Ale tam jsem třeba ani ručníky nepoužila. Vše svoje.
a nejaky koupele byly?
Holky, co znamená oranžový výtok? Takový tmavě oranžový. Na internetu nemůžu nic najít. MS mám dostat až za necelé dva týdny /plodný den to být nemůže, mám celkem dlouhou prodlevu mezi periodou a ten už proběhl/. Žádné jiné problémy nemám, možná občas mě bolí na pravé straně vaječníku, ale nic, s čím bych měla letět k doktorovi. Tělísko nemám, antikoncepci taky ne, používáme kondom. Nevidím nic, co by to mohlo způsobovat, ani nějaký zánět. Nesvědí/nepálí mě nic.

Mám to od dnešního odpoledne, není to nějak silné, jenom takové větší „špinění“. Ale ta oranžová je mi divná teda… nikdy jsem to neměla
Lékař tam zítra podle jeho stránek není, tak nevím, má někdo zkušenosti?