Oranžový výtok

Anonymní
25.9.13 22:13

Oranžový výtok

Holky, co znamená oranžový výtok? Takový tmavě oranžový. Na internetu nemůžu nic najít. MS mám dostat až za necelé dva týdny /plodný den to být nemůže, mám celkem dlouhou prodlevu mezi periodou a ten už proběhl/. Žádné jiné problémy nemám, možná občas mě bolí na pravé straně vaječníku, ale nic, s čím bych měla letět k doktorovi. Tělísko nemám, antikoncepci taky ne, používáme kondom. Nevidím nic, co by to mohlo způsobovat, ani nějaký zánět. Nesvědí/nepálí mě nic. :nevim:
Mám to od dnešního odpoledne, není to nějak silné, jenom takové větší „špinění“. Ale ta oranžová je mi divná teda… nikdy jsem to neměla :nevim:
Lékař tam zítra podle jeho stránek není, tak nevím, má někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
25.9.13 22:16

Tmave oranzovy? to snad ani neexistuje ne?

bud to bude od krve, praskla cevka atd

nebo zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.13 22:17

@jizvíková Právě píšu, že mi to přijde divné, proto tu píšu. Nikdy jsem to neviděla, nikdy jsem o tom neslyšela a na internetu taky nic nemůžu najít. Jako krev mi to ale nepřijde. :oops: Fakt je to tmavě oranžové :oops:

• Citovat
  • Upravit
38135
25.9.13 22:20

Antuka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.9.13 22:20

Zápach??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.9.13 22:26

Hoď foto. o tom jsem taky nikde neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.13 22:28

@jane-e Něco podobného - ta barva. Nikdy jsem to neměla ani před MS, ani po MS, ani mimo ní.

@jizvíková Těžko identifikovat, přirovnala bych to k tomu, jako když si stříkám do nosu solný roztok s mědí například. Tak takový zápach to má. Takový „technický“ - olovo/železo, nevím, jak to popsat. Krev páchne jinak. Už mě napadá fakt jen nějaký zánět bez příznaků, ale na gyndě jsem byla před měsícem ok a žádným možnostem zánětu jsem se nevystavila ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.13 22:29

@terinka4444 Foto? I když jsem anonymní, ale vložku fotit nebudu, to už je moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.13 22:31

Jsi si jistá, že to je z pochvy? Jednou jsem měla zažívací problémy a šel mi z konečníku takový oranžový olej. (Značí to problém s játry)

• Citovat
  • Upravit
38135
25.9.13 22:31
@Anonymní píše:
@jane-e Něco podobného - ta barva. Nikdy jsem to neměla ani před MS, ani po MS, ani mimo ní.@jizvíková Těžko identifikovat, přirovnala bych to k tomu, jako když si stříkám do nosu solný roztok s mědí například. Tak takový zápach to má. Takový „technický“ - olovo/železo, nevím, jak to popsat. Krev páchne jinak. Už mě napadá fakt jen nějaký zánět bez příznaků, ale na gyndě jsem byla před měsícem ok a žádným možnostem zánětu jsem se nevystavila ;)

nebyli jste na dovolene nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.9.13 22:33
@jane-e píše:
Antuka? :think:

jako z kurtu? 8o

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.9.13 22:35

Jinak fotka jde vložit aniž by u ní bylo vidět kdo jsi, ale nevím jak se to dělá :nevim: většina anonymů vloží fotku a je u ní vidět kdo ji dal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@jane-e Jedině v Karlových Varech před čtrnácti dny. Ale tam jsem třeba ani ručníky nepoužila. Vše svoje.

• Citovat
  • Upravit
38135
@K-Black píše:
jako z kurtu? 8o

jasne Jasna, jdes si zahrat, udelas rozstep a je oranzovy vytok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.9.13 22:36
@Anonymní píše:
@jane-e Jedině v Karlových Varech před čtrnácti dny. Ale tam jsem třeba ani ručníky nepoužila. Vše svoje.

a nejaky koupele byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria