Špiním a nemenstruuju

Anonymní
25.9.13 07:28

Špinim a nemenstruuju

Ahoj, to se mi jeste nestalo, vetsinou mentruuju 7 dni, ale ted spinim uz paty den a opravdu jenom zlehounka, kdyz se po toalete utru, tak mam lehounce naruzovely toal. papir… Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Stalo se to uz nekomu z Vas?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
25.9.13 07:32

Zkus test. Těhotná být můžeš, ale i nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
25.9.13 07:57

Ahoj, mám to teď stejně jako ty. Rok po porodu přišla 1. taková „menstruace“ - trvala 3 týdny 8o. To jsem ale ještě brala antikoncepci, při které je toto normální. Teď už prášky neberu a zase už 4. den jen špiním - přesně tak jak ty popisuješ. Těhotná nejsem, tak nevím co to je, jen doufám, že to nepotrvá zase 3 týdny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.9.13 08:00

@Lennia Já bych to tipla na hormonální nerovnováhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.9.13 08:03

Já byla těhotná, krvácela jsem spíš tmavě a normálně silně. A trvalo to 3 dny místo obyklých 5. Co to znamená u tebe opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.13 08:17

Mám to same. Spinim skoro tyden, vychazi ze me hlen, ale menstruace nikde. Boli me prsa, bricho, zada.. Pockam do pristiho tydne a jdu k lekari. Taky si myslim, ze tehotna byt muzes.

• Citovat
  • Upravit
10338
25.9.13 08:21

Špinila jsem asi 4 dny a těhotná jsem byla.zkus test, ten ti řekne víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
25.9.13 08:22

@ellen.mody ještě pořád kojím, tak si říkám, že to může být i tím…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
25.9.13 10:53
@Lennia píše:
@ellen.mody ještě pořád kojím, tak si říkám, že to může být i tím…?

Jo já to měla podobně. Já se bát otěhotnění nemusela, byla jsem po sterilizaci, kterou mi provedli přímo při císaři. Taky jsem kojila a špinila. Ale ani kojení není dokonalá antikoncepce. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.13 21:58

Tak jsem spinila 5 dni a navazovala na to 7 denni menstruace, test negativni. Spineni bylo ruzove, zvlastni, asi opravdu hormonalni nerovnovaha.

• Citovat
  • Upravit
61
11.10.13 10:55

Nebo slabší zánět… hlavně, že už je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 19:16

Ahojky prosim o zkušenost. dne 17.8 mela byt ms a misto ní velmi slabe špinim. měl nekdo kdo byl pak tehu? test nega.( vim že nekdo spini před ms)

• Citovat
  • Upravit
280
19.8.14 19:54

Tak já místo ms taky špinila.. jen trochu ale měla jsem test pozitivní, zatím čekám na výsledky krve protože doktor zatím nic neviděl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 20:00

Takže čersvě? A nake přiznaky? Ja žadne.

• Citovat
  • Upravit
280
21.8.14 14:49

No trochu mě bolí prsa a dole v podbřišku..tak se i bojim že bych to dostala..ale dělala jsem si další test a zas pozitivní.. zítra se dozvím víc, jdu k doktorce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí