Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám to teď stejně jako ty. Rok po porodu přišla 1. taková „menstruace“ - trvala 3 týdny
. To jsem ale ještě brala antikoncepci, při které je toto normální. Teď už prášky neberu a zase už 4. den jen špiním - přesně tak jak ty popisuješ. Těhotná nejsem, tak nevím co to je, jen doufám, že to nepotrvá zase 3 týdny!
Já byla těhotná, krvácela jsem spíš tmavě a normálně silně. A trvalo to 3 dny místo obyklých 5. Co to znamená u tebe opravdu nevím.
Mám to same. Spinim skoro tyden, vychazi ze me hlen, ale menstruace nikde. Boli me prsa, bricho, zada.. Pockam do pristiho tydne a jdu k lekari. Taky si myslim, ze tehotna byt muzes.
Špinila jsem asi 4 dny a těhotná jsem byla.zkus test, ten ti řekne víc
@ellen.mody ještě pořád kojím, tak si říkám, že to může být i tím…?
@Lennia píše:
@ellen.mody ještě pořád kojím, tak si říkám, že to může být i tím…?
Jo já to měla podobně. Já se bát otěhotnění nemusela, byla jsem po sterilizaci, kterou mi provedli přímo při císaři. Taky jsem kojila a špinila. Ale ani kojení není dokonalá antikoncepce.
![]()
Tak jsem spinila 5 dni a navazovala na to 7 denni menstruace, test negativni. Spineni bylo ruzove, zvlastni, asi opravdu hormonalni nerovnovaha.
Ahojky prosim o zkušenost. dne 17.8 mela byt ms a misto ní velmi slabe špinim. měl nekdo kdo byl pak tehu? test nega.( vim že nekdo spini před ms)
Tak já místo ms taky špinila.. jen trochu ale měla jsem test pozitivní, zatím čekám na výsledky krve protože doktor zatím nic neviděl..
No trochu mě bolí prsa a dole v podbřišku..tak se i bojim že bych to dostala..ale dělala jsem si další test a zas pozitivní.. zítra se dozvím víc, jdu k doktorce ![]()
Ahoj, to se mi jeste nestalo, vetsinou mentruuju 7 dni, ale ted spinim uz paty den a opravdu jenom zlehounka, kdyz se po toalete utru, tak mam lehounce naruzovely toal. papir… Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Stalo se to uz nekomu z Vas?