Miniinterupce Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.13 13:57

Miniinterupce Brno

Ahoj,

prosím dopředu - nestojím o žádné moralizování, chci konrétní odpovědi na můj dotaz - dnes jsem se oficiálně dozvěděla, že jsem těhotná - cca ve 3tt. S manželem jsme se rozhodli, že miminko v současné chvíli nechceme - máme doma již jedno malé dítě. Chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo nemá zkušenost s miniinterupcí v rámci Brna…jaká byla cena, jaký byl personál, jak se k tomu postavil váš gynekolog? Mám totiž strach, že se na mě i doktor bude koukat hloupě…a pokud některé z vás svědí prsty, tak to bylo vážně omylem, jelikož nám praskl kondom.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
20.9.13 14:00

Tak se podívej na jednotlivé kliniky a nemocnice. Všechny mají na stránkách ceník a kdyby neměly, telefon tam mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.13 14:03

Proč by dr měl koukat přes prsty? stejně budeš od něj potřebovat žádanku, takže zajdi za svým, on Ti řekne, kde se provádějí. Cena u miniinterupce cca 3 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.9.13 14:07

OMG :roll: máš vůbec tušení, že existuje postinor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 14:08

@Gina108

OMG - na tohle jsem se neptala.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
20.9.13 14:12
@Gina108 píše:

Treba koji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
20.9.13 14:13

Miniinterupce cca tri tisice, plus tak petistovka zadanka od gyndare…
Interrupce od osmeho tt cca ctyri tisice..

Najdi si to na strankach nemocnice… A nikdo na tebe skrz prsty koukat nebude. :)

• Citovat
  • Upravit
3175
20.9.13 14:14
@Gina108 píše:

Neni to rypani zbytecne? :nevim:
Jinak zakladatelko, nemam s tim zkusenost, ale nedelaji miniinterupci i obvodni gynegologove? :nevim: Ja mam pocit, ze kdyz jsem byla tehotna, tak si to u dr. jedna kocka domlouvala a sestra ji rikala ze to budou delat tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.9.13 14:14

Kazda nemocnice ma dnes www a s nim i cennik - miniinterupce stoji cca.3 tisice. A vubec nechapu, proc by se na tebe mel gynekolog koukat skrz prsty - jedine ze zijes na vesnici kde je 100 obyvatel a jenim z nich je i tvuj gynekolog…vzdaleny bratranec.

Je to jeho prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 14:17
@jakuve píše:
Neni to rypani zbytecne? :nevim:
Jinak zakladatelko, nemam s tim zkusenost, ale nedelaji miniinterupci i obvodni gynegologove? :nevim: Ja mam pocit, ze kdyz jsem byla tehotna, tak si to u dr. jedna kocka domlouvala a sestra ji rikala ze to budou delat tam…

Není, pročti včerejší diskusi :lol:

• Citovat
  • Upravit
3175
20.9.13 14:21
@nikol.ondrášovka píše:
Není, pročti včerejší diskusi :lol:

Myslis tu, co jsem nekdo daval odkaz…tehotna ve 12 a pak uz ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 14:26

@eva valoi

Kyž už si tak strašně CHYTRÁ a všechno víš a všechno znáš, tak sis měla dotaz přečíst aspoň 5×!! Psala jsem tam něco takovýho??!!! NEPSALA! Ptala jsem se na zkušenosti jiných a ne, aby mi tam někdo zavolal. Takže buď už tak laskavá a všímej si svýho života!

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.9.13 14:26
@jakuve píše:
Myslis tu, co jsem nekdo daval odkaz…tehotna ve 12 a pak uz ne?

ano přesně tu :)

• Citovat
  • Upravit
5372
20.9.13 14:29

Ale ptala se snad nejen na cenu, ale i na osobní zkušenost s personálem a postojem gynekologa. To si asi na webovkách klinik nepřečte :roll:.
Já osobně nad něčí interrupcí taky nejásám, ale proč jí to děláte ještě těžší? A ještě ji tu nějaký detektiv odtajní, to je fakt sprosté.

Edit: zakladatelce se omlouvám, že jsem se do toho vmísila a přitom jí neporadila. Ale nemohla jsem to vydržet :oops:

Příspěvek upraven 20.09.13 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.9.13 14:37

Buďte chumláčkové http://bo.darek.cz/…ifbigger.jpg

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie