Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ninushenka protože jsou to supermatky
A nikdy se jim žádný průser nemůže stát.
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
Začala jsem prskat až když jste začaly vy. Když jsem zmiňovala půser mluvila jsem o celé situaci nikoliv o „miminku“. A hlavně nikdo z vás „grácií“ u mě nesedí, takže víte houby, jak se cítím. A to, že by mi někdy vyšly dva těh. testy po sobě jinak jsem v životě nezažila, tak snad diskuze je o diskutování. Ale moc jste mi „pomohly“, hůř jsem se snad už cítit nemohla - jenom mě udivuje, že takhle bezcitné mohou být právě matky.
No snad nečekáš, že matky budou soucítit s někým, kdo se chystá na potrat?
![]()
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
Začala jsem prskat až když jste začaly vy. Když jsem zmiňovala půser mluvila jsem o celé situaci nikoliv o „miminku“. A hlavně nikdo z vás „grácií“ u mě nesedí, takže víte houby, jak se cítím. A to, že by mi někdy vyšly dva těh. testy po sobě jinak jsem v životě nezažila, tak snad diskuze je o diskutování. Ale moc jste mi „pomohly“, hůř jsem se snad už cítit nemohla - jenom mě udivuje, že takhle bezcitné mohou být právě matky.
tak se ti omlouvám, jen už to dál nerozebírej na netu, budí to dojem, že ti to je u zadnice a chceš se v tom nípat i když to není vůbec nutné a zvládla bys to bez zbytečné pozornosti na webu ne?
@omites píše:
@ninushenka protože jsou to supermatkyA nikdy se jim žádný průser nemůže stát.
ale kdeže, o tom to nebylo ![]()
@nikol.ondrášovka
To je právě to, že soudíš někoho koho vůbec neznáš - jsem ten typ člověka, co když ho něco tíží, tak se z toho potřebuje vykecat - a já si myslela, že web pro maminky je ten správný pro tohleto téma. Jak vidím není…
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
To je právě to, že soudíš někoho koho vůbec neznáš - jsem ten typ člověka, co když ho něco tíží, tak se z toho potřebuje vykecat - a já si myslela, že web pro maminky je ten správný pro tohleto téma. Jak vidím není…
Bingo ![]()
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
si píchla do vosího hnízda. Víš kolik je tu žen které nemůže mít děti, snažží se x-let a ty přijdeš s tím že se chystáš na potrat, tak se nediv, že jsi šikanovaná.
@ninushenka A pokud ti můžu radit, zcela bezrýpání, tak ještě zvaž, jestli to je nezbytně nutné, přecejen pak to může mít zdravotní následky a nedejbože ti to pak bude líto ![]()
@nikol.ondrášovka
Aha, takže prostě se bude mluvit jenom o tom, co je žádoucí?! Já to nepsala ani do témata pro „snažilky“ ani nic podobného a tyto holky se tomu můžou v pohodě vyhnout. Přece takhle svět neexistuje - co nemám ráda já, tak nebude mít rádi ani vy!
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
Aha, takže prostě se bude mluvit jenom o tom, co je žádoucí?! Já to nepsala ani do témata pro „snažilky“ ani nic podobného a tyto holky se tomu můžou v pohodě vyhnout. Přece takhle svět neexistuje - co nemám ráda já, tak nebude mít rádi ani vy!
Na emiminu tomu tak bohužel je
@nikol.ondrášovka průser je, že je těhotná a nemůže si to nechat… A jak můžeš přiřadit anonymní diskusi k nějaké včerejší? Víš, proč se diskuse zakládají anonymně?
V nemocnici ti nikdo neřekne, že tam mají „nerudnou“ sestru… To je to, na co se ptala…
Navrhuju zkusit nějaký no-kidding diskuzní web. Tam by zakladatelku podpořili.
Ber to tak, já jsem uplným odpůrcemhormonální antikoncepce, kdybych to napsala do diskuse, tak se najde 50% lidí co se mnou budou souhlasit a 50% co si ze mě budou střílet, budou do mě rýpat, bude to plné názorů „až nechtěně otěhotníš dobře ti tak“ atd. Bohužel u takovýhle témat jsou procenta třeba jinde a třeba 80% co tě budou šikanovat a 20% co s tebou budou souhlasit a podporovat tě. Internet je anonymní a ženský ti na netu napíšou, to co by je ve skutečném životě ani nenapadlo vypustit s pusy
to je pravda, kdybyste takhle ubližovaly v reálu, tak by vám asi nejeden člověk i ubalil. tohle totiž nebylo nesouhlasení ale čiré ubližování.
@nikol.ondrášovka