Miniinterupce Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:20
@K-Black píše:
to můžeš i mě :roll: :mrgreen:

ty máš taky 23letou dceru? :) to je vtipný :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:22
@nikol.ondrášovka píše:
ty máš taky 23letou dceru? :) to je vtipný :)

ne mám 19 letého syna ;)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:24
@K-Black píše:
ne mám 19 letého syna ;)

ja to nemyslim nejak zle, ale prijde mi to takovy usmevny kdyz ja mam syna stejne stareho jako ma berry dceru a taky jsem stejne stara jako jeji nejstarsi dcera :D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:26
@nikol.ondrášovka píše:
ja to nemyslim nejak zle, ale prijde mi to takovy usmevny kdyz ja mam syna stejne stareho jako ma berry dceru a taky jsem stejne stara jako jeji nejstarsi dcera :D

no já si myslím, že to nemyslíš zle, ale vypadá to nehezky ;) můj syn je ve věku svého otce, kdy už by měl mít díťátko, muž je o ždibínek mladší jak já 8)

• Citovat
  • Upravit
29577
22.9.13 18:27

@nikol.ondrášovka :lol: :lol: :lol: to, že mám věkem dceru starou, jak mám, ještě neznamená, že jsem obstarožní panička, možná ještě zdaleka nejsem ve věku tvé mámy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:30
@berry4 píše:
@nikol.ondrášovka :lol: :lol: :lol: to, že mám věkem dceru starou, jak mám, ještě neznamená, že jsem obstarožní panička, možná ještě zdaleka nejsem ve věku tvé mámy ;)
Mmchdm asi by jsi byla dost překvapená, kolika z nás by jsi tu mohla, dejme tomu, mami říkat. :kytka:

ne mojí mámě už je skoro 60, nemyslela jsem že jsi obstarožní panička, ale kdysi bylo normální mít děti ve 20, takže být babičkou ve 40 nebylo nic nenormálního :nevim: tak sem si myslela že je to vnučka pardn :oops:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:32

A dneska je moderní mít děti pozdějc, na tom není nic špatnýho, ale já radši dřív :D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:36

@nikol.ondrášovka tvoje máma je starší jak moje tchyně :mrgreen: jako představa že bych už teď byla babičkou 8o taková, mladá a svěží krasavice :zed: ještě že mám syna sobeckého jajánka, který si nebude komplikovat život ženou a dítětem :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:41

@K-Black skoro 60 takže 58… ale já mám dva sourozence, který jsou o 8 a 16let starší a s mámou už si moc nerozumíme, protože tam je strašný věkový rozdíl, to samé se sourozencema :/

• Citovat
  • Upravit
29577
22.9.13 18:41

@nikol.ondrášovka Nikolko. Normální mít děti relativně brzo bylo, je a bude. Stejně tak, jako i ženy před a po 40 ce přivádí děti na svět. Ty jsi toho sama příkladem.
Normální taky bylo, že ženy chodily, chodí a chodit budou na interupce.
Drtivá většina z nich tam nejde jen tak, z nějakého plezíru, ale nutí je k tomuto rozhodnutí vážné důvody. Není jim dobře na duši. Jsou vystrašené, neví do čeho jdou, někdy se ptají úplně nelogicky, zbytečně( stejně jako každá druhá snažilka tady s duchem), možná skrytě hledají podporu.
Víš, v podstatě už chápu ten tvůj „radikalismus“, ovšem… Žádná z nás nevíme, co nás v životě potká. Do čeho se dostanem, s čím budemem muset jednou bojovat.
Nikdy neříkej nikdy, stát v kůži té, která se musí rozhodnout není vůbec nic lehkého. To ale pochopí jen ten, kdo v ní byl.
Do té chvíle odsuzovat je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.9.13 18:43
@nikol.ondrášovka píše:
@K-Black skoro 60 takže 58… ale já mám dva sourozence, který jsou o 8 a 16let starší a s mámou už si moc nerozumíme, protože tam je strašný věkový rozdíl, to samé se sourozencema :/

tak to mě mrzí :hug: moje děti jsou od posledníčka taky 16 a 11 let, syn si prcka moc nevšímá, ale dcera jo, ta ho miluje tak snad jim to vydrží :think:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:46

@berry4 taky jsem nikdy neodsuzovala interupci samu o sobě, ale tento případ, kdy se v tom měla zakladatelka potřebu šťourat dva dny za sebou, a to ve věcech ve kterých by si poradila sama, o tom to je. a vyhledávání duchů a věčných dotazů, jestli jsem těhu nebo ne, to je kapitola sama o sobě. :mrgreen: Ale snad sem tě nějak neurazila :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30378
22.9.13 18:46

@berry4 Berry, ale o rozhodnutí přeci nejde. Ano, život může přinášet různé potíže, nikdo netvrdí, že to tak není. Ale nechápu PROČ je nutné to ventilovat zde, když je zřejmé, jak tyto diskuze vždy končí. Proč je nutné s tím provokovat lidi, co to nechápou a nechtějí chápat, proč se svěřovat s tím, že jsem selhala v té nejdůležitější chvíli. Informací je plný internet, je tady desítky diskuzí, všechny končí stejně. Myslím, že jsou věci, které si zaslouží zůstat ukryty, protože kdo je nazažil osobně, nikdy je nepochopí a snadno odsoudí. Pokud i přesto jsou zveřejněny, pak se zakladatelka nesmí divit, že se dočká kritiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:50
@K-Black píše:
tak to mě mrzí :hug: moje děti jsou od posledníčka taky 16 a 11 let, syn si prcka moc nevšímá, ale dcera jo, ta ho miluje tak snad jim to vydrží :think:

v pohodě :D hele to máš to samý jako kámošky máma má taky stejně starou dceru jako já syna, to protože po těch 20 letech potkala jiného chlapa a chtěli dítě ještě spolu :D Když se někdo cítí tak proč ne. Já když se tak koukám zpětně na své dětství, tak si nepamatuju, že by se mnou máma jezdila na výlety, nebo si se mnou hrála :nevim: asi už se na to necítila, nebo se jí nechtělo, to nevím, ale já se zatvrdila, že nedovolím takový rozdíl prostě a to hodlám dodržet, ale tady to nechci nějak rozmazávat :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:54

@nikol.ondrášovka tak někdo už nemá tolik energie, já docela jo, teda zatím :lol: uvidíme třeba za 5 let, třeba už se budu ploužit o francákách ;) ale když to porovnám, tak víc energie jsem měla v těch 20 a 25 to je pravda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa