Výtok - přírodní léčba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.13 11:10

Výtok - přírodní léčba

Mám tak trochu intimní dotaz, tak se nezlobte za anonyma. Ale jelikož mě tohle trápí už opravdu dlouho, potřebuji radu někoho zkušeného. Už několik let trpím bílým výtokem, který je málokdy doprovázen svěděním. Ale zrovna jsem si načetla pár článků, že pokud se jedná o kvasinky, je napadeno celé tělo a může to mít horší následky na zdraví. Opravdu mě to už obtěžuje a ráda bych se toho zbavila, ale jen přírodní cestou. Trpím navíc hormonální nerovnováhou, takže jsem nikdy neměla MS pravidelné. Říkám si, že by to mohlo mít spojitost. Chtěla bych se vyléčit celkově, ale ráda bych něco vyzkoušeného, s čím máte dobrou zkušenost…poradíte? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
864
20.9.13 11:36

Doporučila bych navštívit někoho, kdo se zabývá celostní medicínou nebo čínskou medicínou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 11:43

Ráda si počkám na odpovědi, trápí mě to samé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25112
20.9.13 12:56

Doplnit do těla zdravou kulturu. Co chviku zavádět bílý živý jogurt. Ale tak jako tak bych se poradila s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 16:37

S doktory bohužel nemám v tomto dobrou zkušenost a jsou ti poslední, se kterými bych to řešila. Proto jsem pro přírodní léčbu a hlavně léčbu celého těla, protože vše souvisí se vším. Ono to podle mě není jen problém gynekologický.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa