Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikol.ondrášovka píše:
hlavně na „starší kolena“ řešit puberťáky, to bude asi libovka na nervy hlavně, ne na fyzičku
nene, až bude synáček v pubertě, já už budu natolik pod práškama že mi to bude jedno ![]()
@K-Black píše:
nene, až bude synáček v pubertě, já už budu natolik pod práškama že mi to bude jedno
to je hezký že to vidíš optimisticky
ti to přeju ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
to je hezký že to vidíš optimistickyti to přeju
no ono po těch dvou pubertách to jinak než práškama skončit nemůže ![]()
@K-Black píše:
no ono po těch dvou pubertách to jinak než práškama skončit nemůže
ale třeba si to nevyberou tak moc, já mamce přivodila „jen“ dva infarkty (ne doslova) takže bilance ještě dobrá ![]()
@hanka.br. Názor je jako zadek.
Každá ho máme nějaký a s tím na problém pohlížíme.
Netuším, co zakladatelky tohoto tématu přivádí k tomu, řešit, co řeší, na to ti neodpovím, ostatně je to tak i v mnoha jiných případech, kdy mi kolikrát zůstává rozum stát. A taky si říkám, PROČ je to nutné ventilovat zde, když internet…
Halt každá jsme nějaká.
Myslím, že bychom tu o tomhle mohly psát do alejuja, nic nevyřešíme.
Stejně jako s moha jinými věcmi ![]()
@nikol.ondrášovka to asi nebude o věku, ale o způsobu života člověka, ony je dost i velmi mladých mamin, co to v podstatě „zabalily“ už na první rd ![]()
Taky jsem neměla úplně ideální dětství, ale to snad nemá důvod k tomu, aby to nějak mělo ovlivnit mé děti.
Stejně, jako @K-Black
mám velké věkové odstupy -20,12 let od nejmladší, ale problém nevidím ani v dětech, ani v sobě. Ve svém věku uběhnu mnohem víc, než moje 14 ka a vyjet si s ní na divokou vyjíždku na koni mi nečiní žádný problém. Nestydím se ani s nejstarší zajít na diskotéku
.Stejně tak s dětmi trávit aktivně čas.
@nikol.ondrášovka píše:
hlavně na „starší kolena“ řešit puberťáky, to bude asi libovka na nervy hlavně, ne na fyzičku
@nikol.ondrášovka píše:
@K-Black skoro 60 takže 58… ale já mám dva sourozence, který jsou o 8 a 16let starší a s mámou už si moc nerozumíme, protože tam je strašný věkový rozdíl, to samé se sourozencema :/
Neda mi… medzi mojou mamou a mnou je 39 a vztah mame bajecny, to v kolkych rokoch Ta mama mala, ze strasny rozdiel?
@Bábi Zlopočasná píše:
Neda mi… medzi mojou mamou a mnou je 39 a vztah mame bajecny, to v kolkych rokoch Ta mama mala, ze strasny rozdiel?
v 35 ale to záleží na povaze
@berry4 nějak nechápu jak „zabalily“?
stejně tě obdivuju, jsi dobrá
a co že ses rozhodla po tolika letech další?
@nikol.ondrášovka píše:
v 35 ale to záleží na povaze
No tebuch, ja mam prvu v 33 a druhu v 35… Toho spravneho oplodnitela, zivitela a vychovavatela, navrch este v jednej osobe, som stretla az v 30 ![]()
@berry4 píše:to ti je už úplnej šumák, první puberta tě tak vycvičí, že pak už je to všechno jedno
já mám dvě najednou, ale je fakt že jsem čím dál víc odolnější, za co bych před dvěma lety urazila hlavu, tak teď přejdu v klidu. Myslím že v pubertě bude mít Honzík dokonalou matku
možná mu i ty cigára a chlast budu kupovat
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@berry4 nějak nechápu jak „zabalily“?stejně tě obdivuju, jsi dobrá
a co že ses rozhodla po tolika letech další?