Miniinterupce Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
20.9.13 18:46

Když někdo založí diskuzi s názvem, jakou zakladatelka včera založila a druhý den se proflákne už v nadpisu.. jako kdyby v Brně se potrat dělal jinak než v Olomouci, tak mi to prostě nedalo, no. Asi to ode mě nebylo pěkné, ale zakladatelka se také nechystá udělat nic pěkného.
A tušila jsem, že se tu ta diskuze objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.9.13 09:19
@hanka.br. píše:
Je to pořád dokola…a stejně se tyto diskuze zakládají a pak jejich zakladatelky brečí, jak jsou matky hnusné. Co je tak těžkýho na tom si ty informace prostě najít a neprovokovat? Nikdo mi nenamluví, že to tyhle zakladatelky nedělají schválně, aby mohly být ještě uražené. Pokud bych byla tak hloupá, že bych nechtěné těhotenství dopustila, tak bych se s tím nechlubila na emiminu, protože bych se musela hanbou propadnout.Příspěvek upraven 20.09.13 v 18:37

Přesně tak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.9.13 12:07
@eva valoi píše:
Když někdo založí diskuzi s názvem, jakou zakladatelka včera založila a druhý den se proflákne už v nadpisu.. jako kdyby v Brně se potrat dělal jinak než v Olomouci, tak mi to prostě nedalo, no. Asi to ode mě nebylo pěkné, ale zakladatelka se také nechystá udělat nic pěkného.
A tušila jsem, že se tu ta diskuze objeví.

Přesně tak..Takové ženské se zastávat nebudu..Předchozí diskuse mluví za vše..Nechápu, co jako čeká? Toto je z její strany jasná provokace, tak jako 90% těchto pitomých diskusí..Každý totiž ví, jak to dopadne..Samaritánky a ochránkyně pitomých ženských versus ženských, co nechápu, jak může být někdo tak blbí..

• Citovat
  • Upravit
29577
21.9.13 15:15

@Silwinka87 blb í a blbější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.9.13 10:35
@berry4 píše:
@Silwinka87 blb í a blbější :lol:

todle to gramatické rýpání nastává ve chvíli když dojdou argumenty

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
22.9.13 13:44
@nikol.ondrášovka píše:

Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama. :roll:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 13:52
@Silwinka87 píše:
Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama. :roll:

to tak prostě je, ona berry má taky svoje vady a nikdo jí je nepředhazuje.) taková supermatka víš? :)

• Citovat
  • Upravit
29577
22.9.13 17:18
@Silwinka87 píše:
Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama. :roll:
:lol: no tak jistě, ono i a y na mobilní klávesnicy je tak nebezpečně blízko u sebe, že si o překliknutí doslova koledují :mrgreen:
@nikol.ondrášovka když se z mé strany nějaká vada vyskytne, neboj se, že na ni nebudu upozorněna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.9.13 17:32
@nikol.ondrášovka píše:

ještě odpovím sem: ano, všimla jsi si správně, ironizovala jsem.. Bez předchozích příspěvků. Tudíž nevím, JAKÉ argumenty mi měly dojít? :lol:
V podstatě jsem se jen nepřestávala udivovat, co ty asi musíš být za necitelnou bytost. Nebo spíš: ano, internet je anonymní, tady si člověk dovolí to, co by si v reálu nedovolil. A ty jsi toho zářným příkladem.
Tvoje příspěvky tu jsou jak facky a kopance.
Nechápu, kde bereš ten názor, že jsi hodna se stavět do role soudkyně, či rozhodčího v tom smyslu, jestli má právo žena, rozhodnutá jít na interupci sem vůbec přispívat.
Má.
A nejde jen o tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.9.13 17:49
@berry4 píše:
ještě odpovím sem: ano, všimla jsi si správně, ironizovala jsem.. Bez předchozích příspěvků. Tudíž nevím, JAKÉ argumenty mi měly dojít? :lol:
V podstatě jsem se jen nepřestávala udivovat, co ty asi musíš být za necitelnou bytost. Nebo spíš: ano, internet je anonymní, tady si člověk dovolí to, co by si v reálu nedovolil. A ty jsi toho zářným příkladem.
Tvoje příspěvky tu jsou jak facky a kopance.
Nechápu, kde bereš ten názor, že jsi hodna se stavět do role soudkyně, či rozhodčího v tom smyslu, jestli má právo žena, rozhodnutá jít na interupci sem vůbec přispívat.
Má.
A nejde jen o tuhle.

já sem taková i ve skutečnosti, to je na tom to nejlepší, řeknu co si myslím a už dlouho se chci zeptat bez rýpání, Sárinka je tvoje vnučka?

• Citovat
  • Upravit
29577
22.9.13 17:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.9.13 17:51
@berry4 píše:
@nikol.ondrášovka ne,dcera.

aha tak to jo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:00
  • Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
22.9.13 18:03
@K-Black píše:
@nikol.ondrášovka a @berry4 buďte hodné http://bednarovaolga.sweb.cz/…%C4%8Dka.jpg

ano mami :) i kdž to bych měla říct spíš berry :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.9.13 18:15
@nikol.ondrášovka píše:
ano mami :) i kdž to bych měla říct spíš berry :)

to můžeš i mě :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí