Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když někdo založí diskuzi s názvem, jakou zakladatelka včera založila a druhý den se proflákne už v nadpisu.. jako kdyby v Brně se potrat dělal jinak než v Olomouci, tak mi to prostě nedalo, no. Asi to ode mě nebylo pěkné, ale zakladatelka se také nechystá udělat nic pěkného.
A tušila jsem, že se tu ta diskuze objeví.
@hanka.br. píše:
Je to pořád dokola…a stejně se tyto diskuze zakládají a pak jejich zakladatelky brečí, jak jsou matky hnusné. Co je tak těžkýho na tom si ty informace prostě najít a neprovokovat? Nikdo mi nenamluví, že to tyhle zakladatelky nedělají schválně, aby mohly být ještě uražené. Pokud bych byla tak hloupá, že bych nechtěné těhotenství dopustila, tak bych se s tím nechlubila na emiminu, protože bych se musela hanbou propadnout.Příspěvek upraven 20.09.13 v 18:37
Přesně tak. ![]()
@eva valoi píše:
Když někdo založí diskuzi s názvem, jakou zakladatelka včera založila a druhý den se proflákne už v nadpisu.. jako kdyby v Brně se potrat dělal jinak než v Olomouci, tak mi to prostě nedalo, no. Asi to ode mě nebylo pěkné, ale zakladatelka se také nechystá udělat nic pěkného.
A tušila jsem, že se tu ta diskuze objeví.
Přesně tak..Takové ženské se zastávat nebudu..Předchozí diskuse mluví za vše..Nechápu, co jako čeká? Toto je z její strany jasná provokace, tak jako 90% těchto pitomých diskusí..Každý totiž ví, jak to dopadne..Samaritánky a ochránkyně pitomých ženských versus ženských, co nechápu, jak může být někdo tak blbí..
@berry4 píše:
@Silwinka87 blb í a blbější
todle to gramatické rýpání nastává ve chvíli když dojdou argumenty
@nikol.ondrášovka píše:
Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama. ![]()
@Silwinka87 píše:
Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama.
to tak prostě je, ona berry má taky svoje vady a nikdo jí je nepředhazuje.) taková supermatka víš? ![]()
@Silwinka87 píše:
Píšu na mobilu, tak jsem se prepsala..asi se to nikomu ještě nestalo, tak je.to tu velká kuriozita mezi matkama.
@nikol.ondrášovka píše:
ještě odpovím sem: ano, všimla jsi si správně, ironizovala jsem.. Bez předchozích příspěvků. Tudíž nevím, JAKÉ argumenty mi měly dojít? ![]()
V podstatě jsem se jen nepřestávala udivovat, co ty asi musíš být za necitelnou bytost. Nebo spíš: ano, internet je anonymní, tady si člověk dovolí to, co by si v reálu nedovolil. A ty jsi toho zářným příkladem.
Tvoje příspěvky tu jsou jak facky a kopance.
Nechápu, kde bereš ten názor, že jsi hodna se stavět do role soudkyně, či rozhodčího v tom smyslu, jestli má právo žena, rozhodnutá jít na interupci sem vůbec přispívat.
Má.
A nejde jen o tuhle.
@berry4 píše:
ještě odpovím sem: ano, všimla jsi si správně, ironizovala jsem.. Bez předchozích příspěvků. Tudíž nevím, JAKÉ argumenty mi měly dojít?
V podstatě jsem se jen nepřestávala udivovat, co ty asi musíš být za necitelnou bytost. Nebo spíš: ano, internet je anonymní, tady si člověk dovolí to, co by si v reálu nedovolil. A ty jsi toho zářným příkladem.
Tvoje příspěvky tu jsou jak facky a kopance.
Nechápu, kde bereš ten názor, že jsi hodna se stavět do role soudkyně, či rozhodčího v tom smyslu, jestli má právo žena, rozhodnutá jít na interupci sem vůbec přispívat.
Má.
A nejde jen o tuhle.
já sem taková i ve skutečnosti, to je na tom to nejlepší, řeknu co si myslím a už dlouho se chci zeptat bez rýpání, Sárinka je tvoje vnučka?
@K-Black píše:
@nikol.ondrášovka a @berry4 buďte hodné http://bednarovaolga.sweb.cz/…%C4%8Dka.jpg
ano mami
i kdž to bych měla říct spíš berry ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
ano mamii kdž to bych měla říct spíš berry
to můžeš i mě
![]()