Miniinterupce Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
20.9.13 14:39

Lékařsky jednoduchý zákrok, komplikace minimální. Psychicky někdy náročné, někdo se s tím nevyrovná nikdy, jiný se oklepe a jede se dál. Znám ženu, která rok co rok zapaluje svíčku, pak jinou, která si zapálí a mluví o tom, jako by se nic nestalo. Do ní ale nikdo nevleze, takže kdo ví, co si vlastně myslí.
Znám ženy, které by to nikdy nepodstoupily. Znám i takové, které tam byly vícekrát za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 14:43

Osobní zkušenost ženy, co podstoupila miniin. Ležela jsem na pokoji s maminkama, všichni včetně sester a doktorů me hládili a usmívali se na me a už to utrpení budu mít za sebou… Nádherné prostředí, nechtene dítě zabito přesně, rychle a bezbolestně. Doporučuju nemocnici tu a tu.. jako tohle jsi chtěla aby to někdo napsal?? Trapas tady. Ani se nedivím, že se tu furt rype. Útoky na inteligenci tady někdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 14:45
@K-Black píše:
Buďte chumláčkové http://bo.darek.cz/…ifbigger.jpg
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
5372
20.9.13 14:51
@MarieOVMUC píše:
Osobní zkušenost ženy, co podstoupila miniin. Ležela jsem na pokoji s maminkama, všichni včetně sester a doktorů me hládili a usmívali se na me a už to utrpení budu mít za sebou… Nádherné prostředí, nechtene dítě zabito přesně, rychle a bezbolestně. Doporučuju nemocnici tu a tu.. jako tohle jsi chtěla aby to někdo napsal?? Trapas tady. Ani se nedivím, že se tu furt rype. Útoky na inteligenci tady někdy..

Tak třeba u nás v nemocnici neleží ženské po miniinterupci na šestinedělí s maminkama. Leží na jiném oddělení s ženskýma po gynek. operacích a s potratkama, tolik moje zkušenost (já jsem si tam šla porodit chtěné, leč mrtvé dítě, kdyby náhodou měl někdo potřebu odsoudit i mě).
Personál na gynek. oddělení asi jako všude: někteří normální, někteří sprostí na všechny bez výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.9.13 14:51

Myslím si že na potrat žádná ženská nezapomene ať je spontální, nebo což si myslím je ještě horší když na něj jde dobrovolně. Nejspíš máš hodně velkej důvod proč to chceš udělat, tak ať ti to dobře dopadne. Tím Brnem ses proflákla no, to se občas stane.

• Citovat
  • Upravit
7376
20.9.13 14:53

@opinka já nevím, kde leží u nás, já potrat nezažila, kdyby někdo nepochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 14:56
@opinka píše:
Tak třeba u nás v nemocnici neleží ženské po miniinterupci na šestinedělí s maminkama. Leží na jiném oddělení s ženskýma po gynek. operacích a s potratkama, tolik moje zkušenost (já jsem si tam šla porodit chtěné, leč mrtvé dítě, kdyby náhodou měl někdo potřebu odsoudit i mě).
Personál na gynek. oddělení asi jako všude: někteří normální, někteří sprostí na všechny bez výjimky.

nikdo nechceodsuzovat, jenže jde o to jak se zakladatelka chová a vyjadřuje, kdyby napsala že je mimi nechtěné, dobře. Včera se o něm vyjádřila jako o problému, ještě kolem sebe prská, tak kde jsme?

• Citovat
  • Upravit
5372
20.9.13 14:58
@MarieOVMUC píše:
@opinka já nevím, kde leží u nás, já potrat nezažila, kdyby někdo nepochopil.

To jsme právě pochopily. Nechápu spíš to, proč jsou na ni všichni tak sprostí? Ona nejspíš doma sedí a brečí, je jí hrozně z toho, jak se rozhodla, chce nějakou radu, zkušenost, a místo toho tenhle kartáč. Že ji tu všichni sprdnou, to ji stejně od potratu neodradí, je to její rozhodnutí. A nikdo nevíme, jaká je její situace, proč se tak musela rozhodnout: jestli vážná nemoc její, manželova, jejich dítěte, nebo milionové dluhy nebo cokoliv jiného. Tak proč jí to ještě ztěžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 15:01
@opinka píše:
To jsme právě pochopily. Nechápu spíš to, proč jsou na ni všichni tak sprostí? Ona nejspíš doma sedí a brečí, je jí hrozně z toho, jak se rozhodla, chce nějakou radu, zkušenost, a místo toho tenhle kartáč. Že ji tu všichni sprdnou, to ji stejně od potratu neodradí, je to její rozhodnutí. A nikdo nevíme, jaká je její situace, proč se tak musela rozhodnout: jestli vážná nemoc její, manželova, jejich dítěte, nebo milionové dluhy nebo cokoliv jiného. Tak proč jí to ještě ztěžovat?

Nebrečí, zjevně jíto je uplně jedno

• Citovat
  • Upravit
5372
20.9.13 15:07
@nikol.ondrášovka píše:
Nebrečí, zjevně jíto je uplně jedno

Hele, já jsem věřící člověk a velký odpůrce potratů. Ale nikdy bych si netroufla někoho odsoudit na základě pár řádek na internetu. Spíš zkusme být trochu empatické. Mně to v tomto případě jde, protože mám kamarádku s těžce tělesně a mentálně postiženým dítětem, a kdyby za mnou přišla a brečela, že je podruhé těhotná a chce jít raději na interrupci, tak jí rozhodně neřeknu, že je trapná a bezcitná a ať si najde info na webovkách nemocnic. Myslím, že pro interrupci se nikdo nerozhodne jen tak z plezíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 15:10
@opinka píše:
Hele, já jsem věřící člověk a velký odpůrce potratů. Ale nikdy bych si netroufla někoho odsoudit na základě pár řádek na internetu. Spíš zkusme být trochu empatické. Mně to v tomto případě jde, protože mám kamarádku s těžce tělesně a mentálně postiženým dítětem, a kdyby za mnou přišla a brečela, že je podruhé těhotná a chce jít raději na interrupci, tak jí rozhodně neřeknu, že je trapná a bezcitná a ať si najde info na webovkách nemocnic. Myslím, že pro interrupci se nikdo nerozhodne jen tak z plezíru.

játaky neodsuzuju všeobecně, jen v tomto konkrétním případě, když se někdo vyjádří o dítěti jako o „průseru“ :nevim: je to v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
20778
20.9.13 15:13

Zdarvím,
chápu, že u tématu potrat je těžké se nenechat unést…ale pokud s tématem nesouhlasíte, vyhněte se mu. Dále upozorňuji, že urážky do diskuze nepatří, prosím vyvarujte se jich. Smazala jsem je.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 15:15

Tak já zkusím vysvětlit, proč jsem taková. Začlo to včera diskusí. Ptala se tam, jak je možné že je jednou těhotná a za 2 hodiny už ne. Tam mě zakladatelka udivovala, že si to logicky nedokáže vyvodit, že je prostě jeden test vadný. Pak začla prskat, nadávat, mluvit o potencionálním miminku jako o průseru, že užjedno doma má. Jako na drzost, si dnes, založí další diskusi, o potratu. Nevím, jestli chtěla slyšet že je to strašně v pohodě (nemyslím s etického hlediska, myslím zdravotně a psychicky). Pak začne zase prskat, opět nadávat.

• Citovat
  • Upravit
5372
20.9.13 15:15
@nikol.ondrášovka píše:
játaky neodsuzuju všeobecně, jen v tomto konkrétním případě, když se někdo vyjádří o dítěti jako o „průseru“ :nevim: je to v pořádku?

A kdyby napsala, že je bohužel v situaci, kdy musí jít s „mimískem“ na potrat, tak by to bylo lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 15:18
@opinka píše:
A kdyby napsala, že je bohužel v situaci, kdy musí jít s „mimískem“ na potrat, tak by to bylo lepší?

Tak sem to nemyslela už vůbec. Prostě že musí na potrat. Tečka. Ale dítě neníprůser, ale požehnání, to přeci víš. To že se rozhodla že dítě nechce, nezvládne, nebo cokoliv jiného, vůbec neřeším, je to každého věc. Ale prostě mi to přijde jako by prostě chtěla být středem pozornosti. Určitě by se to obešlo bez takové pozornostina internetu. Vždyť opravdu stačilo trochu googlit a zeptat se v nemocnici :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa