Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berry4 Krásné berry…Občas mi přijdeš jako hrozná drsňačka, ale tohle je tedy opravdu citově krásně napsané. Víš - mám to vlastně stejně do puntíku(a souhlasím i s tím úvodem o Výměně).První dvě děti jsem měla ve dvaceti a pětadvaceti. Byla jsem telátko, co se hledá ve všech svých nových rolích. Karlička se mi narodila v 37 letech a tolik pohody(Nirvána je to správné slovo) jsem před tím nezažila. Co na tom, že jedna má rozštěp, druhá rakovinu a třetí se rozpučela do sexuality - je to nářez, ale já jsem silná spokojená ženská, co se popere se vším a cítím se dobře. Život se se mnou nemazlí, ale já jsem s každým rokem a každou komplikací silnější a lepší člověk. Závěrem - omlouvám se ti, pokud jsem ti kdy nerozuměla.
@hanka.br. nemáš se PROČ omlouvat
Každá z nás máme jiný životní postoj, zkušenosti, podle toho reagujeme. Tak to je, jsme v diskusi, tak diskutujeme a rveme se za to „své“ ![]()
O tvé holčičce vím. Psát : je mi to líto je asi zbytečné. Je to život. Sama víš, že to prožívám momentálně také, ale ne naštěstí u dítěte.
Jsi ohromně silná žena. Možná proto se někdy obě „tváříme“ tak drsně, díky tomu všemu, co nám život připravil a s čím jsem nuceny se prát. Vidíme věci jinak, sice každá po svém, ale s tou realitou všedních dnů.
Moc vám s dcerkou přeji sílu. Sílu bojovat a vybojovat. ![]()
@berry4 Děkuju.Máš pravdu. Dávám si s tebou červený - na tvoje, na naše… ![]()
Zdravím. Chtěla bych se jen zeptat, zda v Brně někdo v posledni dobe na tomto zakroku byl a jaká byla cena a kde na miniin.byl ,ma dr po mne chce 5600
.Na žádné dotazy neodpovidam.
Cca 3 tisíce?
chcete mně rozesmát
takovou cenu nevím kde jste viděla miniinterupce stojí 5 tisíc + pokud jste RH negativní tak ještě navíc 1 tisíc(to je různé může být i levnější, já platila 8set) za injekci imunoglobulinu!
Příspěvek upraven 06.08.15 v 00:31
@Anonymní píše:
Zdravím. Chtěla bych se jen zeptat, zda v Brně někdo v posledni dobe na tomto zakroku byl a jaká byla cena a kde na miniin.byl ,ma dr po mne chce 5600.Na žádné dotazy neodpovidam.
Jojo ono to totiž tolik stojí 3 tisíce to stálo možná před 8-10 roky ale určitě ne teď! ![]()