Miniinterupce Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
20.9.13 17:30
@ninushenka píše:
@nikol.ondrášovka
Začala jsem prskat až když jste začaly vy. Když jsem zmiňovala půser mluvila jsem o celé situaci nikoliv o „miminku“. A hlavně nikdo z vás „grácií“ u mě nesedí, takže víte houby, jak se cítím. A to, že by mi někdy vyšly dva těh. testy po sobě jinak jsem v životě nezažila, tak snad diskuze je o diskutování. Ale moc jste mi „pomohly“, hůř jsem se snad už cítit nemohla - jenom mě udivuje, že takhle bezcitné mohou být právě matky.

Už jsem někde jinde zmiňovala, že zakládat diskuze takového druhu, právě zde, je dost málo prozíravé… Je lepší, když si vyžádáte info na příslušných místech. Gynekolog by Vám měl na vše odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
29577
20.9.13 17:35
@nikol.ondrášovka píše:
Nebrečí, zjevně jíto je uplně jedno

jasně. A zrovna TY jí vidíš až do nitra duše :mrgreen:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.9.13 17:44
@berry4 píše:
jasně. A zrovna TY jí vidíš až do nitra duše :mrgreen: :roll:

slovodo pranice

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.9.13 18:10
@Luci1986 píše:
Web, který má v názvu „mimino“ se mi nezdá vhodný pro témata o potratech… Nechci odsuzovat ženy, které to udělají ale těch miminek je mi opravdu neskonale líto (nemůžou za to!) a myslím to vážně, tak se i snažím podle svých možností podporovat sdružení, která těhotným v nouzi pomáhají.

a já myslím že to sem patří, je to ženský život. Pokud by to mělo být jen o miminech tak by tu neměla být diskuze o autech, jak vymalovat obyvák, mám za muže debila, jak ušetřit na žrádle, témata o financích o řemeslnících, vlastně by tu mohli být jen měsíce porodu a snažení, jo a co uvařit dětem. Takže toto téma sem patří, a to že někdo nemůže otěhotnět je sice blbé a smutné, ale ženu která jde na potrat to vůbec nemusí zajímat.

• Citovat
  • Upravit
23847
20.9.13 18:17
@K-Black píše:
a já myslím že to sem patří, je to ženský život. Pokud by to mělo být jen o miminech tak by tu neměla být diskuze o autech, jak vymalovat obyvák, mám za muže debila, jak ušetřit na žrádle, témata o financích o řemeslnících, vlastně by tu mohli být jen měsíce porodu a snažení, jo a co uvařit dětem. Takže toto téma sem patří, a to že někdo nemůže otěhotnět je sice blbé a smutné, ale ženu která jde na potrat to vůbec nemusí zajímat.

Ale jo, klidně ať si tady píše každej co chce. Ale pokud někdo založí jeden den diskuzi, dostane tam do držky, další den založí s podobným tématem o potratu a myslí si, že najde pochopení, tak to je teda paní hodně naivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.9.13 18:17

Ja nechapu, ze mate potrebu se tak nechutne trefovat do zakladatelky - uz vubec nechapu „argument“, ze potrat na tento web nepatri, ze to muze „snazilky“ rozhodit.

Pardon, me tady vic stvou diskuze o 50 odstinech sedi, nez potrat a potreba se „vykecat“.

Trosku OT, ale vetsina „pro-life“ uzivatelek casto vidam v diskuzich pod denicek typu „Opustil me pritel, cekam miminko“ (apod.) s hlaskama: Materskou lasku si na chleba nenamazes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.9.13 18:19
@Gina108 píše:
Ale jo, klidně ať si tady píše každej co chce. Ale pokud někdo založí jeden den diskuzi, dostane tam do držky, další den založí s podobným tématem o potratu a myslí si, že najde pochopení, tak to je teda paní hodně naivní :think:

nazvala bych to jinak než naivita, ale to nic nemění na tom, že psát si tady může o potratu každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
20.9.13 18:20

Asi tak, měla jsem dva spontální potraty, ten druhý celkem pozdě, bylo mi 24.Ležela jsem pak na pokoji s nějakýma babčama a dvěma holkama co šly dobrovolně, bylo to něco strašnýho, páč babči řešily nahlas jen to, jaká je dneska doba, že všichni se honí za kariérou, dítě nejdřív ve 30,když je náhodou dřív, tak proč ho nedat pryč a potom že brečíme že to nejde. Bulela jsem jak želva a pak mi ta holka vedle povídá, že je ráda, že se toho zbavila, no :poblion: Až když jsem byla schopná trochu mluvit jsem jim všem řekla, že tam nejsem proto, že jsem se chtěla něčeho zbavit otočily, dokonce i ta holka vedle, co šla sama začla brečet a přemýšlet o tom, že to asi byla chyba. Dodnes když slyším větu dám to pryč tak mi běhá mráz po zádech, ale chápu že jsou třeba lidi, kterým se narodí postižené dítě a tím pádem už nemají sílu starat se o další. Jen tady v podání zakladatelky z toho mám hnusný pocit, jakoby měla v sobě nějaký hnusný virus, který se musí co nejrychleji zlikvidovat. Chápu že to může hodně žen tady nakrknout.

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.9.13 18:22
@K-Black píše:

Jasně, je každého věc, jakou diskuzi založí. Jen asi nikdo nechce, pokud má problém, aby se po přečtení příspěvků cítil ještě hůř. Některá témata v sobě takové riziko nesou.

@K-Black píše:
  • Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.9.13 18:22
@rozmary píše:
Asi tak, měla jsem dva spontální potraty, ten druhý celkem pozdě, bylo mi 24.Ležela jsem pak na pokoji s nějakýma babčama a dvěma holkama co šly dobrovolně, bylo to něco strašnýho, páč babči řešily nahlas jen to, jaká je dneska doba, že všichni se honí za kariérou, dítě nejdřív ve 30,když je náhodou dřív, tak proč ho nedat pryč a potom že brečíme že to nejde. Bulela jsem jak želva a pak mi ta holka vedle povídá, že je ráda, že se toho zbavila, no :poblion: Až když jsem byla schopná trochu mluvit jsem jim všem řekla, že tam nejsem proto, že jsem se chtěla něčeho zbavit otočily, dokonce i ta holka vedle, co šla sama začla brečet a přemýšlet o tom, že to asi byla chyba. Dodnes když slyším větu dám to pryč tak mi běhá mráz po zádech, ale chápu že jsou třeba lidi, kterým se narodí postižené dítě a tím pádem už nemají sílu starat se o další. Jen tady v podání zakladatelky z toho mám hnusný pocit, jakoby měla v sobě nějaký hnusný virus, který se musí co nejrychleji zlikvidovat. Chápu že to může hodně žen tady nakrknout.

krásně si to napsala :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.9.13 18:27

@rozmary a co by měla žena která jde na potrat říkat? hladit si břicho a rozplývat se nad mimískem? já teda nevím, ale ve spoustě případů je potrat nejlepší řešení. Jasný že nejlepší je chránit se, někdy holt i antikoncepce selže :nevim: první diskuzi jsem četla jen úvodní příspěvek, padla jsem pod stůl smíchy :lol: myslím to netěhotná po dvou hodinách.

To by za chvilku muselo být tolik sekcí na emiminu, aby se snažilka nedostala mezi potratářky, mamina synů mezi maminy děvčátek, maminy co žijí s příspěvků mezi maminy podnikatelky, nebo ty co mají vlastní dům mezi ty co bydlí v podnájmu.
Mě je neskutečně líto, dlouhodobých snažilek, opravdu jo, některé znám i víc a moc se raduju když jim to vyjde. Ale prostě tohle je život. Mám nemocné dítě a plivu oheň na ty co mají děti zdravé? ne!

• Citovat
  • Upravit
30377
20.9.13 18:33

Je to pořád dokola…a stejně se tyto diskuze zakládají a pak jejich zakladatelky brečí, jak jsou matky hnusné. Co je tak těžkýho na tom si ty informace prostě najít a neprovokovat? Nikdo mi nenamluví, že to tyhle zakladatelky nedělají schválně, aby mohly být ještě uražené. Pokud bych byla tak hloupá, že bych nechtěné těhotenství dopustila, tak bych se s tím nechlubila na emiminu, protože bych se musela hanbou propadnout.

Příspěvek upraven 20.09.13 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
20.9.13 18:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.9.13 18:39
@hanka.br. píše:
Je to pořád dokola…a stejně se tyto diskuze zakládají a pak jejich zakladatelky brečí, jak jsou matky hnusné. Co je tak těžkýho na tom si ty informace prostě najít a neprovokovat? Nikdo mi nenamluví, že to tyhle zakladatelky nedělají schválně, aby mohly být ještě uražené. Pokud bych byla tak hloupá, že bych nechtěné těhotenství dopustila, tak bych se s tím nechlubila na emiminu a protože bych se musela hanbou propadnout.

taky bych si to vyřešila potichu a sama. Nechápu proč je tu týdně diskuze o tom co obnáší potrat, jako nechápu diskuze spoustě dalších věcí.
No asi půjdu dočíst tamtu diskuzi, ať vím o co jde :think:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
20.9.13 18:44

Já vím, také nikoho neodsuzuju za jeho rozhodnutí, je to každého věc jestli dítě chce nebo ne, jen nazývat to průserem…hmmm nevim, to by mi snad ani až tak nevadilo, ale prostě z toho celkového psaní cítím takovou zlost, nevim jak to nazvat. Já mám děti fakt jako dar a že to jedno je opravdu dáreček.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa