Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už je to skoro půl roku co přišel synek císařským řezem na svět.. byl to akutní císař, poté den na JIP a další 4 dny než nás pustili.. no a na té jipce a další dva dny sem na bolest dostávala injekce do pozadí.. převážně do pravé půlky. a s tím pravděpodobně souvisí i můj problém. při odchodu z porodnice jsem bok víceméně necítila(jen větší otřesy, byly jako šimrání), ale to i převěs nad jizvou
k čemuž mi doktor řekl že je to normální, než se spojí ty nervy… po měsíci už jizva nebolela, pupek už sem více méně cítila, a bok se začal ozývat jako modřina… která tam ale vidět není…a od té doby je to pořád stejné
partner si občas plácne, sklerotik vždycky na pravou půlku, takže auu!
a poslední dobou sem začla cvičit z čehož cviky v leže na boku, praktikuju leda podložená polštářem :/ někdo podobné zkušenosti? nebo nápad čím by to mohlo být, jak to odstranit, nebo jakého odborného lékaře navštívit? ![]()
Asi ti napíchli i nějaký nerv, asi to chce jen čas.. Ale půl roku je teda dost. Já dostala u porodu do zadku jen jednu a cítila jsem to týdny, nebyla to bolest, spíš takový pocit, jako když tam mám nalepený flastr a táhne mě to.
NO já jsem taky po akutním císaři, injekce jsem taky dostala, několik. Ale kromě toho převislého pupku, který necítím prakticky vůbec (je to víc jak 3 měsíce), mě nic nebolí. Zmínila jste se o tom doktorovi?
@Inuska.pv právěže ne, když sem tam byla na kontrole tak sem ještě moc necítila ani pupek, tak sem si říkala že to bude mít podobný ráz a stejně dlouhé hojení.. a teď mi přijde že už je to moc dlouho, krom toho řešit to s gynekoložkou mi přijde nemístné a obvodní skoro ani neví že sem byla těhotná a mám strach aby na mě nekoukala jak na šílence ![]()
@Bája92 Já bych se o tom možná gynekologovi i tak zmínila, nakonec stalo se to v porodnici, ne? Tak by k tomu měl gynekolog třeba i co říct… Určitě se s tím už nějaká jiná rodička setkala, tak budou vědět co s tím…
@Bája92 Zvláštní.. A i ty injekce - já dostala před akutním kapačku a všechno šlo přes ruku až do propuštění
No půl roku je dlouhá doba.. Asi bych si postěžovala doktorovi ![]()
Měla jsem to po prvním císaři taky - vymizelo to až tak po roce, možná déle… Teď u druhého císaře mě ten bok nebolí, ale mám to zase necitlivý (jsem 5 měsíců po císaři). Neřeším to.
@zlodcera kapačky
napíchli mě obě ruce a když mě dovedli na poporodní tak mě je obě vytáhli, bylo to krapet zmatený, žihadlo do páteře, kanyly v obou rukách, típance do zadku a ještě do stehna.. už ani nevím na co to všechno bylo
![]()
@Bája92 A v jaké sado-maso nemocnici jsi to byla?
Mně píchli první kanylu do předloktí, na sále mě přepíchli na tu samou ruku na hřbet a tam mi to zůstalo.. Do pérdele mě nepíchali
Ale co všechno do mě teklo už taky nevím ![]()
@zlodcera normálka, v novym městě na moravě
mě píchli pravou, tam mi dali nějakou vyvolávačku, a posléze glukosu.. na sále mi napíchli i levou, kdybych ztratila moc krve aby mě nemuseli píchat narychlo
na ipce sem do mě teklo kapaček a kapaček, jen dokapala jedna napojili další, až sem se divila kam se ve mě ty tekutiny ztrácí
no a po vytažení sem jednou denně dostávala do stehna a zezačátku s jakousi pravidelností, posléze na požádání do půlky na bolest, ale na to sem se vykašlala.. chemie zle mi je ![]()
@Bája92 Jojo, je to hnus.. Ale zase lepší než se svíjet v bolestech ![]()
@alien21 hmmmm nooo jestli to časem přejde tak si počkám, ale je to teda nepohodlný, to se mi teda ale nelíbí
![]()
@zlodcera no to máš recht i když.. nevim, mám pocit že už si to ani nepamatuju ![]()