Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jinak ještě pro zakladatelku :
Centrum krizové intervence 284 016 110
Riaps 222 586 768
@Anonymní píše:
Když si někdo vezme 45mg Lexaurinu, 500mg Prothazinu a 1000mg Venlafaxinu, myslíte, že to bolí? Nebo že prostě jen usnete? Ptám se na tyto otázky, na žádné jiné, a jiný názor mě nezajímá, tudíž ho budu ignorovat, jen pro informaci. Doufám, že alespoň někdo pochopí otázky, a odpoví.
Neblázni, nevím co máš za problém, ale nic není tak horké. Krom umrtí dítěte… Tohle je ale špatně, tolika lidem ublížíš.. Zkus to jinak ![]()
Chceš odpověď? Dostaneš ji. Na smrt je to málo. Pravděpodobně by sis tak tři dny pospala a jinak se nic nestalo. Takže je blbost to dělat, tvoje problémy to nevyřeší. Najdi si odborníka - krizové centrum ve větších městech tě přijme kdykoliv.
@Anonymní píše:
Chceš odpověď? Dostaneš ji. Na smrt je to málo. Pravděpodobně by sis tak tři dny pospala a jinak se nic nestalo. Takže je blbost to dělat, tvoje problémy to nevyřeší. Najdi si odborníka - krizové centrum ve větších městech tě přijme kdykoliv.
Přepsala jsem se, pardon, a vím, že to není málo, znám člověka, který vzal přesně tohle a rozhodně to stačilo.
@Anonymní píše:
Když si někdo vezme 45mg Lexaurinu, 500mg Prothazinu a 1000mg Venlafaxinu, myslíte, že to bolí? Nebo že prostě jen usnete? Ptám se na tyto otázky, na žádné jiné, a jiný názor mě nezajímá, tudíž ho budu ignorovat, jen pro informaci. Doufám, že alespoň někdo pochopí otázky, a odpoví.
Nemá to smysl, dvakrát mě zachránili. Maximálně ztratíš vědomí a skončíš na ARU nebo při vědomí s vypumpovaným žaludkem.
Věř mi, že ani jedno ve skutečnosti nechceš.
A nevím sice proč to chceš udělat, ale je to blbost. Najdi si urychleně psychoterapeuta, má to větší smysl než farmakoterapie, kterou máš evidentně blbě nastavenou a taky bys to měla konzultovat s ošetřujícím lékařem. Předpokládám, že ti to píše psychiatr, obvoďák takovou kombinaci určitě psát nebude.
Já byla v dětství brutálně zneužívaná a další lahůdky. V pořádku rozhodně nejsem, ale dneska už se nezabíjím, i když mám v životě sraček víc než dost.
@Anonymní píše:
Přepsala jsem se, pardon, a vím, že to není málo, znám člověka, který vzal přesně tohle a rozhodně to stačilo.
To je dost individuální. Záleží jestli má ten člověk nějaké další potíže, životní styl a pod.
Já jsem užila 25g (25 000mg) antidepresiva a jsem tu. Ačkoliv jsem si myslela že je to jednosměrná jízdenka.
Místo řešení gramáže si fakt najdi toho psychiatra. Léčba ti půjde líp když ji začneš teď, ne až po tom co to sníš a skončíš v nemocnici.
Jsou i horší konce než tvoje smrt - takové doživotní kóma, mozková smrt, ochrnutí, neurologické následky… Může z tebe být doživotní ležák na přístrojích co si ani neutře zadek a budeš v tom muset žít po zbytek života. Lepší je fakt vyhledat tu pomoc.
@Anonymní píše:
To je dost individuální. Záleží jestli má ten člověk nějaké další potíže, životní styl a pod.Já jsem užila 25g (25 000mg) antidepresiva a jsem tu. Ačkoliv jsem si myslela že je to jednosměrná jízdenka.
Místo řešení gramáže si fakt najdi toho psychiatra. Léčba ti půjde líp když ji začneš teď, ne až po tom co to sníš a skončíš v nemocnici.
Jsou i horší konce než tvoje smrt - takové doživotní kóma, mozková smrt, ochrnutí, neurologické následky… Může z tebe být doživotní ležák na přístrojích co si ani neutře zadek a budeš v tom muset žít po zbytek života. Lepší je fakt vyhledat tu pomoc.
Ale já mám psychiatričku i psycholožku, už 6 let, o mých myšlenkách vědí, ale nemyslí si, že je to tak zlé. Že to s léky nějak zvládnu.
Myslím, že když to smíchám s alkoholem, mohla bych prostě jen usnout, ne? Myslíte, že to bolí?
No hlavně doufám, že transplantaci jater ti pak nikdo neproplatí z veřejného zdravotního pojištění. ![]()
@Anonymní píše:
Myslím, že když to smíchám s alkoholem, mohla bych prostě jen usnout, ne? Myslíte, že to bolí?
Myslím, že moji kamarádku nic nebolelo, ale mě a její rodinu ta ztráta bolela hodně ![]()
To není smrtelná dávka.
Maximálně si zničíš játra a ano, regenerace bude bolet.
Pokud je ti hodně zle, nech se hospitalizovat dobrovolně a bez toho, aby sis poničila zdraví.
@Platanka píše:
@adminJde podle ip adresy zjistit, kam poslat policii?
Dobrý den,
děkuji za upozornění. To bohužel přímo nejde. Nicméně se zakladatelkou jsem momentálně v kontaktu. Také děkuji všem za povzbudivé komentáře pro zakladatelku.
Hezký den
Terka
Když si někdo vezme 45mg Lexaurinu, 500mg Prothazinu a 6000mg Venlafaxinu, myslíte, že to bolí? Nebo že prostě jen usnete? Ptám se na tyto otázky, na žádné jiné, a jiný názor mě nezajímá, tudíž ho budu ignorovat, jen pro informaci. Doufám, že alespoň někdo pochopí otázky, a odpoví.
Příspěvek upraven 31.03.22 v 20:47