předčasný porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
30.4.10 10:44

No, tak nevím - pokud by sis u tetičky odpočinula a nemusela nic dělat, pak dvě hodiny v autě jsou nic a jela bych. Teda pokud je to tak, jak píšeš, že kdybys zůstala doma, musela bys uklízet a starat se o (asi přítelovo) dítě… Pak mi ty dvě hodiny v autě připadají mnohem víc v pohodě než nějaké honění se doma při úklidu podkroví.
Ale to musíš zvážit sama, co pro tebe bude pohodlnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.4.10 10:46

Jo, a asi nejlepší varianta by byla zůstat doma, nikam se nekodrcat po tetičkách, hodit nohy nahoru a vybodnout se na úklid a hlídání dítěte. ALe to je asi nereálné, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.4.10 12:14

jaké nereálné, já rodila 36+4 a to mi od 30. týdne hrozili předčasným porodem. TAky jsem měla nařízený klidový režim, doma jen tak polehávala, maximálně vyndala nádobí z myčky, nebo si došla do obchodu pro snídani. Toť vše. 2 hodiny bych už fakt neriskovala a vyprdla se jak na přítele tak na hlídání a na tetu.

Hoď nohy nahoru a modli se ať tam mimi ještě chvíli vydrží. Malá nebyla až tak brzy ale i tak jsme si užili. Ono se nic neděje jen do té doby než začneš rodit. mě taky všichni říkali jak budu ještě přenášet a pak měli oči navrch hlavy.

Takže klid, odpočívej a čerpej síly na porod, může to přijít každým dnem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21598
30.4.10 22:01

prosím tě, ty jsi byla v nemocnici a rodina tě honí po všech čertech a nutí hlídat dítě a připravovat pokoj???? 8-o 8-o Pošli je všechn do háje, lehni si a nech se obskakovat! předčasně narozené mimi není žádná sranda a nikde není psáno, že by to bylo bez následků fyzických nebo mentálních… Klidně všechny tímhle postraš. přece se nebudeš štvát, aby sis to pak dosmrti vyčítala :roll: teď potřebuješ hlavně klid a pohodu, abyste byli s miminkem oba v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí