předčasný porod

115
30.4.10 08:53

předčasný porod

Ahojky,potřebovala bych poradit.Dnes máme jet k přítelově tetě a to jsou 2 hodky cesty a v útery sem byla u dr. a ten mi řekl že mám čípek 1,5 cm a že do dvou týdnu mám rodit a já nevím jestli mám jet k té tetě abych neporodila tam nebo během cesty.Prosím poradte :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
30.4.10 09:18

A v kolikátém tt jsi? Je to tvoje první těhotenství?

Pokud dr nařídil klidový režim, tak bych ležela jak placka a nikam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 09:23

V neděli začínám 36tt a je to mé první.Sestřička mi říkala at radši nikam nejezdím ale já nechci zklamat přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.4.10 09:32

Nezlob se, ale co to jsou za řeči, že nechceš zklamat přítele? Snad on by neměl zklamat tebe a měli byste zůstat doma když ti to řekli u dr., že můžeš předčasně porodit. Vždyť máš přece svůj rozum. Tak příteli řekni jaký máš nález a snad to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.4.10 09:33

Ahoj,
neriskuj, zůstaň doma, přítelova teta počká :wink: Jde o tebe a mimčo, jakýpak zklamat přítele 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 09:34

On to ví,ale tváří se ublíženě když mu říkám že se bojím jet a pak se mi na něj špatně kouká :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.4.10 09:34

Tak u mě to naopak na porod vůbec nevypadalo při poslední kontrole, což bylo ve čtvrtek. V neděli jsem se cítila naprosto fajn, žádný náznak, že by se porod blížil, tak jsem jezdila autem po nákupech apod. No a večer mi praskla voda a bylo to tady :-) Byla jsem 37+3tt.

Takže já už bych si takovou dlouhou cestu být tebou rozmyslela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 09:35

Díky moc,zkusím mu to ještě nějak vysvětlit až příjde z práce,doufám že to pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.4.10 09:37

Nějak nevím co je na tom k nepochopení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.4.10 09:41

Taky nějak nechápu, vždyť on by měl být ten, který má mít především pochopení pro tvůj mmt. stav :nevim: a netrvat na dlouhém cestování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.4.10 09:43

Přítel by se měl začít učit, že miminko je vždy na prvním místě. A že se teď věci budou řídit podle miminka a ne podle přítele. Já takto ještě po narození Matese poslušně šla tam a onam, večer, Mates tam řval, chtěl spát… Teprve pak jsem se uschopnila vzbouřit. Takže v zájmu mimina, začni už teď.

Asi bych mu dost sugestivně vylíčila, že nad inkubátorem, brečící, že si ho ani nemůžeš pochovat, opravdu stát nehodláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 09:43

Kdyby sme zůstali doma tak musí svému tatkovi pomoct dodělat podkrovní pokoj pro jeho sestru která se stěhuje k nám a jelikož mi je pořád slabo tak sem k té tetě chtěla jet abych si odpočinula a nemusela dva dny nic dělat a hlavně by se o jeho dceru starala jeho teta ty dva dny,bo mě malá jen zlobí a neposlouchá a jen se s ní rozčiluju a pak mě bolí břiško.Si tady připadám jako kdybych tady byla místo služky a jen se starala o malou na mě nikdo ohledy nebere.A ani když sem byla minulý týden dva dny s mimiskem v nemocnici :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
30.4.10 09:48
malekote21 píše:
Díky moc,zkusím mu to ještě nějak vysvětlit až příjde z práce,doufám že to pochopí

Jaký vysvětlit proboha?Určitě nikam nejezdi jeslti je normální tka mu snad je jasné co se může stát!Prostě mu řekni že teta musí počkat že jde o zdraví miminka a je to a jeslti to nechápe at si trhne!Ublíženě by ses měla tvářit ty že je takový tulpas a nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 09:52

Tak si bude muset počka dvy týdny,to sem jeho teta chce přijet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.4.10 10:05

Děkuju moc za rady,moc ste mi pomohly :-D nějak mi není dobře tak si půjdu lehnout.Zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí