Predkozka stahovani

Anonymní
21.4.22 19:32

predkozka stahovani

Ahoj holky chci se vas zeptat mam 11ti leteho syna a jde mi o pretahovani predkozky pretahnout mu normalne jde ze mu jde videt zalud ale jakoby u te uzdicky to ma jakoby jeste prirostle… myslite ze to mam resit s pediatrem nebo v prubehu puberty se to muze zmenit?? problemy zadne nema..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
21.4.22 19:40

Nevím jestli dobře chápu dotaz, ale uzdička je to spojení žaludu a predkožky, to tam má být 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 19:49

@Asiina nevim jakto popsat jakoby ze spoda penisu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11560
21.4.22 20:03

Proto se to jmenuje uzdička, že to něco spojuje. Když to tam není, tak se to jmenovalo: obřízka. Nebo příliš náruživý sex, ale to asi nebude to vono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.4.22 20:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se vas zeptat mam 11ti leteho syna a jde mi o pretahovani predkozky pretahnout mu normalne jde ze mu jde videt zalud ale jakoby u te uzdicky to ma jakoby jeste prirostle… myslite ze to mam resit s pediatrem nebo v prubehu puberty se to muze zmenit?? problemy zadne nema..

A ty jsi ten jeho penis viděla až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 20:21

@Stevia neee 🙈 uz jsem to resila drive kdyz to mel celkove slepeny a dr rikal ze pokus nema problem pri curani a jde mu to aspon trosku ze se to zatim neresi az v pubertalnim veku :nevim: ted sem se jen informovala

• Citovat
  • Upravit
37669
21.4.22 21:09

Uzdička a „předklon“, když zatáhne za žalud je normální stav.
A samozřejmě při mytí vypláchnout předkožkový vak, ale jen čistou vodou.
Je možná také „hra“ na „nafukování“ močí stištěním kůžičky ústí při čůrání, čímž se předkožkový vak uvolňuje od žaludu, roztahuje a také vypláchne smegma.
Ale samozřejmě to nenahradí hygienu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 21:32

@M_Vladim 🙈 nevim jak to jako zenska vysvetli 😀proste kdyz stahne predkozku jakoby ze shora se mu vystrci zalud a ze spoda u te uzdicky by ta kuze mela taky povolit trosku ale prijde mi jak kdyby ta uzda byla prirostla stale jeste k zaludu.. proto se ptam az telo bude prochazet zmenami jestli se to povoli a penis pujde stahnout cely jak shora tak i dole😀

• Citovat
  • Upravit
37669
21.4.22 22:02
@Anonymní píše:
@M_Vladim 🙈 nevim jak to jako zenska vysvetli 😀proste kdyz stahne predkozku jakoby ze shora se mu vystrci zalud a ze spoda u te uzdicky by ta kuze mela taky povolit trosku ale prijde mi jak kdyby ta uzda byla prirostla stale jeste k zaludu.. proto se ptam az telo bude prochazet zmenami jestli se to povoli a penis pujde stahnout cely jak shora tak i dole😀

Běžně tam zůstává přirostlá uzdička i v dospělosti. u někoho malá, u někoho až k ústí na žaludu, délka je také různá, je to individuální. U někoho nelze zespoda předkožku příliš stáhnout.
Pokud pak vadí, spraví to malá plastika. - vlastní zkušenost (za sebe - fakt dobrý! :jazyk: :oops:). :kytka:

Příspěvek upraven 22.04.22 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 05:54

@M_Vladim Dekuji ji Vam za vysvetleni a uklidneni zatim to tedy nechame byt a uvidime v pozdejsim veku.Ja doufam ze vse bude v poradku🙏🏼Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi