Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můžete mi někdo poradit, kde koupit klučičí 39 nebo 39,5 velikost boty?
Konkrétně tenisky na ven a kopačky.
Už nevím, kam se podívat. Dětská končí max. ve vel. 38, dospělácká začíná na 40. Děkuju.
Kopačky jsem riskla a objednala na netu. Tenisky budu muset taky řešit, asi mi nezbyde nic jiného, než koupit dámské. Syn má úzkou nohu, tak to nebude problém.
A na Decathlon jsi koukala? Tam mají dětskou obuv myslím do velikosti 40. Jinak tyto větší dětské velikosti dělá i Ecco. Já bych zkusila eobuv. Tam jsem teď kupovala tenisky synovi, velikost teda 38,5, ale měli tam i větší. Jestli jsi z Prahy, tak na Andělu mají prodejnu, kde si změříš na stroji nohu, na tabletu ti to nabídne odpovídající boty a ty si vybereš, co chceš vyzkoušet. Konečně jsme absolvovali nákup bot bez kyselých obličejů.
Decathlon, Sportisimo i A3 sport. Je tam trochu díra na trhu, taky jsem zuřila. Syn už má 41-42, tak je to lepší. Ale sportovní boty většinou jedou od dětských po dospělácké v kuse, tam to není problém. Kopačky už vůbec ne.
Je to problém, ta mezera tam je. Dětské do 36 nebo 37 a pánské od 40 - 41. Sportisimo mívá některé dětské do větších velikostí. Něco jsem kupovala i dámské když to na nich nebylo poznat.
Snad to nebude bráno jako reklama, ale mrkej třeba na to Sportisimo na kopačky, není problém:
https://1url.cz/PrLxE
Tady naopak Decthlon mraky kecek ve vel. 39:
https://1url.cz/GrLxG
Hned v těch prvních jsme pár let frčeli do školy na tělák ![]()
@unuděná a KDE kupuješ ty kopačky? Pokud za ně tedy nechceš dát pálku? má to na sobě dvakrát týdně a max. do půl roku mu to nebude, takže raději něco levnějšího.
@nozu a po tom změření nohy na místě je to to na počkání? děkuji
@negra píše:
@unuděná a KDE kupuješ ty kopačky? Pokud za ně tedy nechceš dát pálku? má to na sobě dvakrát týdně a max. do půl roku mu to nebude, takže raději něco levnějšího.
My kupovali kopačky 3× do roka (hrozně rychle mu rostla noha), většinou jsme šli na jistotu do toho Sportisima.
Haemko má chlapecké velikosti myslím až do 40 u některých bot.
@negra píše:
@nozu a po tom změření nohy na místě je to to na počkání? děkuji
Ano. Změří se noha, na tabletu si vybereš boty a zadáš, že je chceš vyzkoušet. A obsluha ti donese hromadu krabic na gauč, kde zkoušíš a vybíráš.
Pro kluka jsem velikosti 38-40 vybírala v dámských botech ve sportovních obchodech. Tyhle velikosti jsou zrada, ani leckterá dětská není a pánská ještě není.
nejčastěji to jistilo Sportisimo.
@negra píše:
Můžete mi někdo poradit, kde koupit klučičí 39 nebo 39,5 velikost boty?
Konkrétně tenisky na ven a kopačky.
Už nevím, kam se podívat. Dětská končí max. ve vel. 38, dospělácká začíná na 40. Děkuju.
třeba a3sport