Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řešíš fakt blbosti promiň
. Můj první syn se s předkusem narodil, na fotkách z utz nebylo vůbec nic poznat.. I s předkusem je to hezký kluk a já toto absolutně nepovažuji za nějakou vadu! Teď má 10 let a řešíme rovnátka, které mu čelist srovnají. Nikdy by mě nenapadlo toto řešit z nějaké fotky z utz 🙈 spíš mimouš špulí pusu a i kdyby ne, tak bych rozhodně neřešila. To je mála věc
@Ronyx samozřejmě to jsou malé věci, ale člověk se nad tím pozastaví prostě. Nejsem první ani poslední co na takovými věcmi přemýšlí
Aspoň vám jde hezky vidět nosánek a rty. Nevím co tam to naše dělalo, ale na fotce má nos a horní ret jen jako jednu větší bouli. Vypadá jako dítko od Kdovíků ![]()
@Martina3377 tak přemýšlet je věc jedna, ale řešit to na fóru, to už naznačuje jasně to, že ti to přijde jako nějaká vada, které se bojíš a potřebuješ uklidnit a to já prostě nechápu. U takové banality fakt ne, promiň
@adamcoka dítě od Kdovíků 😂 to je super to jsem se zasmála 🤣 tak ono je to hodně dané kvalitou UTZ. Kdy máte termín?
@Ronyx tak netušila jsem, že to tu udělá takový humbuk. Přeci jenom je to diskuzní fórum
@Martina3377 tak já tě nijak nekritizuje. Jen slušně říkám svůj názor a jako matka dítěte s předkusem to zkrátka jen nechápu, tu důležitost takové banality, toď vše. Nadávat ti nemíním.
Moje dítě mělo na ultrazvuku obří nos (dokonce jsem měla přímé porovnání, kdy jeho sestra - dvojče měla na tom samém utz nosík normálních miminkovských rozměrů)…no dnes je jim už 9 a nos mají oba naprosto normální ![]()