Předkus u miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2548
7.6.22 14:12

@Martina3377 je to boží a zatím to vypadá, že i druhé se narodí s předkusem :D má dost podobný zobáček jako prvorozená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 14:16

@Nausika hah, tak možná to budeme mít stejně. A to je fajn že to berete takhle pozitivně :D a jak se těšíte na miminko? Nám to vůbec neutíká :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 14:18

Já mám předkus a už s ním žiju přes padesát let. Zatím mě nepotratili.

• Citovat
  • Upravit
2548
7.6.22 14:22

@Martina3377 je to dlouhý a tohle těhotenství hodně těžký a plný problémů, takže už netrpělivě vyhlížím termín porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 14:25

@Nausika to mě mrzí, tak snad to brzy uteče a budou tu s námi ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.6.22 14:26

@Martina3377 už aby to bylo a já si pěkně po porodu dám kýbl nutely (protože sladký teď kvůli těhotenské cukrovce nesmím :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.6.22 14:29
@Martina3377 píše:
@adamcoka jé taky máme ❤️️ 12.října

My 11. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.6.22 14:50

@Martina3377 je to jenom fotka z ultrazvuku která zkresluje. Naše miminko mělo zase obrovský nos na fotkách a narodil se s malym krásným nosem 🙂
Nemysli na to, určitě budete mít krasne miminko 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
7.6.22 15:22
@Martina3377 píše:
Zdravím, vím že asi moc brzy plaším, ale bojím se jestli malej nebude mít předkus. Přijde Nám, že má tu horní část pusinky velikou oproti spodní části 🙈tak bych se chtěla zeptat jestli některá z Vás to také neměla a prcek se narodil s normální pusinkou. Přítel ani já předkus nemáme. Zasílám foto z ultrazvuku. Děkuji :)

Podle mne to z teto fotky není nic jistého. Moji synové měli dle uzv jakoby predkus, ale nikdo nic z toho nevyvodil. Po narození ale měli dolní čelist menší oproti horní a nedokazali čelisti seštelovat k sobě, z čehož měli problém se sáním při kojení…byl to boj, detaily popisovat nebudu. Kdybys po porodu měla stejný problém, bude to chtít laktační poradkyni a hooodne trpelivosti. Staršímu trvalo 4 měsíce, mladšímu 2 měsíce, než se naucili pusu seštelovat a samostatně pít. Dcera měla na sonu pusu normální, pila normálně. Starší syn teď nosí rovnatka, snaží se mu dolní čelist dorovnat k horni takovými gumičkami.
Ale teď s tim nic neuděláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 16:29

@Hrnekmleka já Vám děkuji za Vaši zkušenost 🙂 uvidíme teda až se prcek narodí. Jen mne hlavně zajímalo jestli je to takhle brzy možné 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 16:31

@Nausika milujete sladké? Já teď u druhého sladké nemůžu ani vidět. To už musí bejt. Už jste tedy byla na těhu cukrovce? Mě ještě doktorka neposlala 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.6.22 16:36

@Martina3377 já mám cukrovku už od začátku, ogtt mě toto těhotenství nečeká. A cukr mi teda dost chybí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 16:47

@Nausika aha, tak leda ještě musíte vydržet a po porodu si to určitě vynahradíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
7.6.22 17:48

@Martina3377
Tak u nás to vypadalo takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.6.22 18:25

@Hrnekmleka přijde mi že u vás je ta bradička zapadlá. To je vidět. Uvidíme teda snad bude vše v pořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí