Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mám dotaz. Pořídila jsem si použitý kočárek, jenže jsem zjistila celkem zásadní problém. Při rychlejší chůzi začnou přední otočná kolečka „zmatkovat“, jakoby „kopou pořád do stran“, jestli víte co myslím
Prostě se dá jezdit jen se zaaretovanými kolečky. Zkoušela jsem je přehodit, přemazat, ale pořád stejné. Máte nějaké zkušenosti, co s tím? Děkuji
@Evulec U některých kočárků je to prostě vlastnost… ale jinak pomůže ten čumák nějak zatížit a taky si hlídat, zda moc netlačíš na rukojeť a tím ho vepředu nepřizvedáváš.
Nechala jsem je v autorizovaném servisu seřídit a jsou normál ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Evulec U některých kočárků je to prostě vlastnost… ale jinak pomůže ten čumák nějak zatížit a taky si hlídat, zda moc netlačíš na rukojeť a tím ho vepředu nepřizvedáváš.
Ano, je fakt, že když jedu z kopce a více držím rukojeť, tak se trochu nadzvedává a kolečka začnou klepat. A zatížit jo, ale jak, aby to nešlo vidět, že tam „visí“ závaží
ale děkuji
@Liszane píše:
Nechala jsem je v autorizovaném servisu seřídit a jsou normál
Vám taky ty kolečka klepaly a po servisu ok? No nevím jestli by ho vzali v normálním dětském obchodě
zkusím se poptat, díky
@Evulec jakoby mi lítaly ze strany na stranu a musela jsem zastavit a zase se rozjet aby to bylo ok. asi zalezi co mas za kočár a jestli ti to někam vezmou. Já mám Jané, to tu má i servis.
Liszane
Přesně tak, musím zastavit a znovu se rozjet. No uvidíme, zkusím se zeptat v obchodě.
No tak v dětském obchodě nic
Budu muset jezdit se zaaretovanými koly ![]()
Já jela dneska z obchodu, měla jsem tam nákup a kolečka byly úplně v pohodě, takže to chce fakt zatížit a bude to o. k. třeba bude stačit vozit pod kočárkem láhev s pitím
@Evulec píše:
No tak v dětském obchodě nicBudu muset jezdit se zaaretovanými koly
a máš ho v záruce?