přední kolečko ke Quinny

13114
3.11.06 21:20

přední kolečko ke Quinny

Nevíte prosím kde bych si mohla objednat přední kolečko ke kočárku Quinny-buzz? Kolečko se nám seká a s kočárkem se těžko zatáčí. Nemůžu najít účtenku, takže ho nemůžu ani reklamovat. Zkoušela jsem to v obchodě, kde jsem ho koupila, ale řekli mi, že je to na objednávku a musela bych měsíc čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2619
3.11.06 21:27

Ahojky,

zkus www.libfin.cz. Sidli v Melnice a jsou vyhradnim dovozcem a servisem pro Quinny.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.11.06 21:34

Mato, zkoušela jsem to, ale odkázali mě na prodejce, který mi kočárek prodal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
3.11.06 21:44

aha, mne kdysi rekli v krame, ze reklamace je normalne na mesic, ale kdybych nechtela tak dlouho cekat, ze si to muzu do toho Melnika dovezt sama a udelaji mi to v podstate na pockani… ale je to uz tri roky zpatky, ted je tady tech kocarku o dost vic, tak asi nestihaji…

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
4.11.06 08:14

skus sa spytat martiny na www.babystyle.cz je velmi ochotna.
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
4.11.06 12:18

quinny

AHoj :)

s koleckem nic neni jen je ucpane. Kupte si WD sprej na odmastovani a poradne to prostrikejte,nejlepe kazdy mesic. Pokud ani to nepomuze tak ho musi tesundat a je tam takovy system ze se musi spejli pichnout primo do te dirky co je u kolecka a vyskoci pojistka a rozeberes to uplne. Jen nepouzivejte nic na bazi silikonu vaze to na sebe binec. Taky jsem stesovala a jela reklamovat a je to jen choulostive na cisteni.

Jinak se da opravdu objednat kolecko pres www.babystyle.cz, prijde tusim okolo 800 kc + - , ale ja ho budu kupovat az na druhe dite.

Kdyby sis nevedela rady tak mi posli SZ a ja ti to nejak nafotim kde se to rozklada.

cus buzz nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.11.06 13:53

nat, moc děkuju za radu. doufám, že to zvládnem rozložit.manžel je totiž antitalent na takové věci. Kdyby ti to nevadilo, nafotila bys mi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
4.11.06 14:05

jasne, ale poslu az vecer dobre? az dam maleho spat…tak vydrz! :-D

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
4.11.06 18:44

Derido mas SZ a ja jdu fotit. nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.06 04:20

kolečko quinny buzz

Dobry den,
quinny buzz mam jiz temer dva roky a jsem s nim nespokojena. Kolecko se seka i pri pravidelnem cisteni a ve vetsim terenu se s nim neda jezdit. Nejhorsi je, kdyz napadne snih a do kolecka se dostane „marast“…to musime kolecko cistic po kazde prochazce…prijde mi to na tak drahy kocarek otresne.
PS: uvazuji o koupi jane slalom pro…mate nekdo zkusenosti z terenu a ze snehu? Diky za odpoved Sarka

• Citovat
  • Upravit
13114
5.11.06 21:19

Sárko, mně to kolečko dělá to samé, proto uvažuji, že zkusím koupit nové, je pravda, že jsem ho ještě nečistila. S kočárkem Jané zkušenosti nemám, ale koupila jsem si gesslein vision a s tím jsem velmi spokojena, výhodou oproti jané je, že jde korbička přetáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí