Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevíte prosím kde bych si mohla objednat přední kolečko ke kočárku Quinny-buzz? Kolečko se nám seká a s kočárkem se těžko zatáčí. Nemůžu najít účtenku, takže ho nemůžu ani reklamovat. Zkoušela jsem to v obchodě, kde jsem ho koupila, ale řekli mi, že je to na objednávku a musela bych měsíc čekat.
Mato, zkoušela jsem to, ale odkázali mě na prodejce, který mi kočárek prodal ![]()
aha, mne kdysi rekli v krame, ze reklamace je normalne na mesic, ale kdybych nechtela tak dlouho cekat, ze si to muzu do toho Melnika dovezt sama a udelaji mi to v podstate na pockani… ale je to uz tri roky zpatky, ted je tady tech kocarku o dost vic, tak asi nestihaji…
Mata
skus sa spytat martiny na www.babystyle.cz je velmi ochotna.
k.
AHoj ![]()
s koleckem nic neni jen je ucpane. Kupte si WD sprej na odmastovani a poradne to prostrikejte,nejlepe kazdy mesic. Pokud ani to nepomuze tak ho musi tesundat a je tam takovy system ze se musi spejli pichnout primo do te dirky co je u kolecka a vyskoci pojistka a rozeberes to uplne. Jen nepouzivejte nic na bazi silikonu vaze to na sebe binec. Taky jsem stesovala a jela reklamovat a je to jen choulostive na cisteni.
Jinak se da opravdu objednat kolecko pres www.babystyle.cz, prijde tusim okolo 800 kc + - , ale ja ho budu kupovat az na druhe dite.
Kdyby sis nevedela rady tak mi posli SZ a ja ti to nejak nafotim kde se to rozklada.
cus buzz nat
nat, moc děkuju za radu. doufám, že to zvládnem rozložit.manžel je totiž antitalent na takové věci. Kdyby ti to nevadilo, nafotila bys mi to?
jasne, ale poslu az vecer dobre? az dam maleho spat…tak vydrz! ![]()
N.
Dobry den,
quinny buzz mam jiz temer dva roky a jsem s nim nespokojena. Kolecko se seka i pri pravidelnem cisteni a ve vetsim terenu se s nim neda jezdit. Nejhorsi je, kdyz napadne snih a do kolecka se dostane „marast“…to musime kolecko cistic po kazde prochazce…prijde mi to na tak drahy kocarek otresne.
PS: uvazuji o koupi jane slalom pro…mate nekdo zkusenosti z terenu a ze snehu? Diky za odpoved Sarka
Sárko, mně to kolečko dělá to samé, proto uvažuji, že zkusím koupit nové, je pravda, že jsem ho ještě nečistila. S kočárkem Jané zkušenosti nemám, ale koupila jsem si gesslein vision a s tím jsem velmi spokojena, výhodou oproti jané je, že jde korbička přetáčet.