Prednison a IVF?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
817
18.8.10 12:51

Prednison a IVF?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá při IVF neměla naordinovaný prednison? Při 1.ivf jsem ho brala, teď se chystám stimulovat na 2.ivf a lékař mi ho nepředepsal. Doteď jsem si myslela, že se dává standardně. Vyšetření imunity jsem neabsolvovala. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10120
18.8.10 12:54
ahoj, já ho při prvním(úspěšném) IVF měla a brala jsem ho od druhého dne od OPU…
Mandarinka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá při IVF neměla naordinovaný prednison? Při 1.ivf jsem ho brala, teď se chystám stimulovat na 2.ivf a lékař mi ho nepředepsal. Doteď jsem si myslela, že se dává standardně. Vyšetření imunity jsem neabsolvovala. Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.8.10 12:56

Já ho také měla naordinovaný a brala jsem ho. Já bych ho tedy pro jistotu chtěla. Zeptej se doktora proč ti ho nedal?

• Citovat
  • Upravit
3894
18.8.10 13:13

Ahoj, já mám za sebou 4×IVF a několik nativů. Prednison jsem dostala až po imunologickém vyšetření, kvůli nějaké zvýšené hodnotě. Za rok na dalším imunu už to bylo ok, takže teď mi ho jiná doktorka zase nemá důvod dávat.

Prednison se nepředepisuje standartně, ale je to spíš na názoru doktora. Někdo to zkusí, někdo si myslí, že je to zbytečné. Někomu to zabere a někomu ne.

Klidně se na důvod doktora zeptej, ale určitě si nedělej vrásky když ti ho stejně nenapíše. Spousta holek ho nebraly při IVF a otěhotněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4949
18.8.10 19:02

ahoj. můžu se zeptat jak je to s placením v CAR centrech???? čeká mě asi taky návštěva CARu a tak bych se chtěla informovat u někoho kdo uř s tím vším má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.8.10 20:00

ahoj, záleží jestli ti dělaly imunologické vyšetření?já měla sníženou buněčnou imunitu, takže prednison jsem začla brát už cca 3 měsíce před Ivf a beru ho stále a vypadá to, že až do konce prvního trimestru…, být tebou, tak se na to poptám.., vím, že se prednison většinou dává, je to proti tomu, abys neměla protilátky na embryjko… Hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.8.10 13:27

Placení v CAR

Ahoj,
zrovna stimuluju na první IVF. Za léky jsem doplácela 10 tis. a procedury navíc mě budou stát asi 16 tis. (ICSI, prodloužená kultivace, zamražení pokud bude co). Pojišťovna hradí základ (26 tis. a něco přispívá na léky - záleží jaké jsou).
Prednison beru od prvního dne menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.10.20 08:30

Ahoj holky zkusím obnovit.. jsem v 8tt po ket a stále beru prednison na poslední kontrole tam nebyl můj doktor a ten co tam byl mi na otázku jestli ho mám dál brát odpověděl že už teď není tak důležitej…vůbec teda nevím jestli ho dal brát do další kontroly za 14 dní..nebo vysadit… jak dlouho jste ho brali vy? Před půl rokem jsem absolvovala s přítelem i vyšetření na imunologii a vše bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí