Prednison pro 11měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
25.11.11 09:14

Prednison pro 11m dítě

Ahoj, chtěla bych jenom znát vaše zkušenosti. Malá bojuje už týden s těžkou bronchitidou, bohužel se vůbec nelepší, dneska jí dr. vyměnila antibiotika - nově má brát Sumamed a k tomu nám dala Prednison (mimo to máme ještě Stodal, Fenistil a Spiropent) - docela jsem hleděla, je to docela silný lék… Měli jste to také tak některá a jak po něm děti vypadaly? Trochu se bojím, co to udělá. Dala malé „čas“ do pondělka, jinak putujem do nemocnice… :-(

Nevíte, jak bych mohla ještě malé pomoct? Dělala jsem jí na noc olejový zábal, pije dětský průduškový čaj, koupala jsem ji včera v odvaru z Pulmonalu.

Dík za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
25.11.11 09:48

ahoj mala se z toho urcite brzo dostane tohle pocasi je desne. co nejvice zvlhcuj vzduch muzes dat aroma lampu s eucaliptem. po prednisonu bude mozna ospala tak se nediv. syn ho mel v 10m s tim vsim co mate vy pri zapalu plic a zvladli jsme to doma. budte obe v klidu v pelisku a odpocivejte. delas vse dobre. brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
25.11.11 09:50

Neboj se toho…pomůže…
Mates trpí na laringitidy a taky vždy má Prednison…
a čas do pondělka protože on neučínkuje hned…ale až třeba druhý den.
Tak at se vyhnete nemocnici hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.11.11 09:58

Mi je úplně do breku. :-( Už jsme toto absolvovali, když měla 3 měsíce. To jsme ale šli do nemocnice okamžitě, já už tam nechci. Zatím je to pravděpodobně jen na průduškách, ale doktoka nevyloučila zápal plic, právě proto, že se to nezlepšilo ani po antibioticích. Jsem už z toho zoufalá a strašně si přeju, aby to pomohlo, prtože víc už asi nic není… Jen ta nemocnice a opět infuze a inhalace. :-( Díky za reakce holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.11.11 10:03

Maddlen myslím že kdyby to měla tak vážné,tak by vás poslala doktorka hned do nemocnice.Alespoň naše nás hned poslala.Dodržuj jak ti to doporučila a určitě bude malá v pořádku.My pak v nemocnici pochytili zas jiný bacily,co tam bylo nemocných dětí.Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
25.11.11 10:15

Maddlen…my taky ve 3 měsících,první laringitida,nemocnice,inhalace…a od té doby se to vrací a vrací…
Pak broncgitida,rentgeny plic,takže vím,jak ti je…
Jednou jsme jeli na Moravu na prodloužený víkend a místo užívání si jsme tam skončili ve špitále.
Držím palečky,at to zvládnete bez hospitalizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
17.12.11 08:27

My se prave vratili z nemocnice z 20.mesicnim prckem. Dostal mi z oby.nachlazeni kdy kaslal a mel rymu brz tepllot akotnu obstrukcni bronchitidu…po obede spal a zniceho nic se probral s brekem a nemohl vydechnout. hned jsek ho oblikla a jeste 2mesicni mimi a valila k dr.ta nam dala naky cipek rektodal nevo tamk nejak a volala rychlou a supem do bemocnice na jip:((( tam inhaloval strikali ku sprejik inhalatorem a dalsi den jsme od vecera nbyli na spiropentu.a nasledny den domu:) a prednison uziva rano a myslim dohromady jen .4 tablety. Holky co pisete ze jste to zazili s prcky tak se vam to opakuje? Nam se takovy stav stal poprve a doltori rekli muzou vyloucit ze se to nevude opakovat. Pry je ja na prudusky nachylnejsi vzdy kdyz byl nemocny jen pruduskyvnavic ze z toho se muze rozvinout astma..:( a pry to muze mit i za nasledek ze se narodil akutnim cisarem a museki ho ozivovat. Jinak na prudusky njsem trpela i ja odmala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.12.11 08:40

iijonka: To je mi moc líto, že sis s malým zažila takové šílenosti. Malá taky jak byla nemocná dostala u dr. ten čípek, akorát nám pak zabrala díky tomu Prednisonu léčba. Nám se ta bronchitida opakovala - malé je skoro rok a poprvé ji měla ve 2,35 měsících, podruhé teď v listopadu. Takže jaro - podrzim budou, počítám, u nás kritické. Myslím si, že to rozhodně nebylo naposled, a že se to bude asi pravidelně opakovat. Bohužel. Myslím, že tomu přispěl i ten smog co byl. S tím císaře jsi mě překvapila - malíá byla taky císařem a byla nalokaná plodové vody, měla trochu na plicích. Myslíš, že to mohlo mít vliv? Mi přijde, že ona má skoro neustále zadní rýmu, a když se jí ta rýma více rozjede, tak jí stéká dolů a usazuje se na průduškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
18.12.11 16:53

Madlen tak to nevim jestli to muze mit vliv ta plodovka…nam na jip rikali ze byl ozivovany kriseny tak ze to muze mit vliv do toho jsem tim trpela i ja jako mala i muj bracha a tomu se to astma rozvinulo ale okolo 13-14-15 roku samo odeznelo…
ja jdu zitra na kontrolu k dr.a pak se domluvit na tu alergologii tak uvidimgr kazdopadne cipek mam doma v lednicce a jeden v penezence prptpze docelacestujeme.njn jaro a podzim bude des a nebo takova spatna hnusna zima..:( mno hlavne abybyli nase detickyoki:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
18.12.11 17:28

kratkodobe podani kortikoidu neskodi, az bude mit nejake autoimunitni onemocneni a bude ti brat megadavky par let, potom hledej nejake zmeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí