Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
mám se zúčastnít rituálu požehnání k porodu, součástí je také předání dárku pro rodičku a nic moudrého mne moc nenapadá, mohly byste mi dát prosím nějaký tip?
Díky
Vlastnoručně vyrobený nebo koupený? A zhruba jakého druhu? Mám nějaké polodrahokamy, mohla bych to nějak využít, ale zase se nevyznám v tom, co který vyznačuje…
Jsem tam pozvaná, takže také přesně nevím, jde o to předat sílu rodičce, uvolnění obav z porodu, aby načerpala sílu, povzbuzení a tak… ![]()
@Iveta 23 ty jo. No to bude soda. Co ji darovat? Epidural dostane v nemocnici…fakt netusim, mozna nejakou cokoladu, knizku (s prvnim potomkem jsem v porodnici precetla dve knizky)…sobe bych vzala lahev vina. Asi ji budes na te akci potrebovat.
Dávala jsem švagrové sadu k odlévání ručiček, nožiček ze sádry, s rámečkem. Ať se má na co těšit
@Icestar Hm tuhle sadu jsem taky dostala a popravdě myslim ze to je dárek,,bud a nebo" - bud se líbí nebo ne. Neni to praktické, je to kyc a jen to zavazi. Pokud neni dotyčná na takové blbinky naladena, nekupovala bych to. To uz je lepší např kojici čaj. ![]()
Nějakou aromaterapii? Nechala bych si poradit. Dotyčnou znáš, tak víš, jestli je na blbinky - sošky a plyšáky nebo nemá podobné krámy ráda. Bude asi rodit v létě. Tak co třeba nějaký hezký vějíř?
@Akzeretka píše:![]()
![]()
Náhodou se to jí i v kapslích. Nedávno si to nechala upravit jedna herečka. Tak leda nějakou živou vodu na zapití ![]()