Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Syn tuhle žilku na nose měl, teď jsem těhotná takže se díky tvému příspěvku bojím že budu mít chlapečka
![]()
@Michaela02993 tak pak dej schvalne vedet, az bude pohlavi znat ![]()
@Laiah teď čtu zpětně co jsem vlastně napsala za blbost
tak abych to asi napsala znova, vyděsila jsi mě že bych měla druhého chlapečka a doktoři se Teda momentálně pleti
![]()
@Kriss Tina To prave pry muze byt, ze ta zilka videt neni a dalsi dite je kluk. Jde o to, ze pokud tam ta zilka videt jde, tak to proste nebude holka, nevim, jestli jsem to napsala pochopitelne
zkusim to jeste jinak. Kdyz neni zilka videt, dalsi dite muze byt kluk I holka. Kdyz ale videt jde, dalsi dite bude urcite kluk ![]()
@Michaela02993 takze to vypada na ultrazvuku na holcicku?
nevim, jestli jsem te spravne pochopila ![]()
Jako že by o pohlaví nerozhodovala spermie muže v okamžiku početí, ale starší sourozenec v okamžiku svého narození? ![]()
Ale díky za uklidnění, že je tam ta žilka běžná, dítko ji tam má a muž je z toho nějak nervózní. Další už ale nebude, takže do statistiky nepřispěju
Jen můžu říct, že je to asi nejbizarnější teorie hravě trumfující i věštění z prstýnku a rádoby čínskou pseudoteorii o výměně krve ![]()
@Laiah tak jsem se zeptala kamaradky, která má tři holky a prý je to blbost
žilky mají vidět všechny. A upřímně už z logiky věci to kravovina fakt je ![]()
@Laiah no za 7 týdnů by se ta holčička (podle doktorů) měla narodit
ale myslím že žádná žilka nerozhoduje o pohlaví dalšího dítěte preci
fakt je to jen nějaká babská pověra ![]()
Příspěvek upraven 14.06.19 v 12:30
@ugluk to mas pravdu
taky jsem se tchyni smala, ale pak jsem slusne receno cumela jak puk, kdyz jsem koukla na fotky deti kamosek a fakt ty s tou zilkou mely mladsiho brachu
![]()
@Tichošlápek Tak jiste, ze je to kravina, i ja se tomu smala, ale pak jsem proste koukala na ty deti kamosek a fakt to sedelo, takze diky za to optani tve kamaradky se tremi dcerami
![]()
@Michaela02993 Jj, je to prave takova babska povera
ja pred narozenim syna koukala na cinsky lunarni kalendar, pak na nejaky vypocet pohlavi podle stari krve a vsechno mozne, kde mi vsude vychazela holcicka a narodil se mi nadherny chlapecek ![]()
@Laiah píše:
@ugluk to mas pravdutaky jsem se tchyni smala, ale pak jsem slusne receno cumela jak puk, kdyz jsem koukla na fotky deti kamosek a fakt ty s tou zilkou mely mladsiho brachu
![]()
A není to tím, že z 50% to vždycky vyjde? O pohlaví přece rozhoduje pohlavní buňka. Ne předchozí sourozenec ![]()
@Laiah píše:
Zdravimzakladam tema jen tak ze zvedavosti
tchyne me dnes prekvapila tim, ze pry moje druhe dite (nejsem jeste ani tehotna) bude chlapecek. Pozna se to tady pry podle toho(ziju v zahranici), ze kdyz ma cca 3 mesicni miminko mezi ocima na nose videt zilku (prikladam fotku), tak jeho budouci sourozenec bude kluk. Divala jsem se jen tak z nudy na fotky deti kamaradek, a opravdu to vychazi
zadna z nich, jejiz dite melo na nose tu zilku viditelnou, nemela jako nasledujici dite holcicku
Muzete na to taky jen tak ze zvedavosti mrknout a dat vedet, jestli i kdyz ta zilka videt byla, tak se presto jako nasledujici dite narodila holcicka?
dekuju
Bože, to je kravina, co? ![]()
Že tohle vyjde je asi stejně pravděpodobný jako když si to spočítám podle stáří krve, nebo jako když mi to někdo vyvěští z toho co jim, jaký mám břicho nebo jestli jsem v těhotenství hezká nebo ne, prstýnkem atd atd ![]()