Předškolní pedagogika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Univerzity v Ostrave i Olomouci nabizi dalkove studium oboru „Ucitelstvi pro MS“, „Predskolni pedagogika“ je navazujici magistersky obor… Primo predskolni pedagogika nikde jinde nez na VS studovat nejde myslim ![]()
A co se týká VOS, tak me od ni vsichni odrazovali, ze je daleko lepší klasicka VS ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuji, ještě mrknu, na vyšku na tyto obory je totiž takovej nátřesk, že si myslím, že bych se neměla šanci dostat.
- Citovat
- Upravit
@truelly mrkla jsem na tu Karvinou, to je soukromá? Dělají se tam nějaké přijímací zkoušky?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak děkuji, ještě mrknu, na vyšku na tyto obory je totiž takovej nátřesk, že si myslím, že bych se neměla šanci dostat.
A stejný problém pak budeš mít i s hledáním práce.
A ano, je to soukromá, si ani na webu neumíš najít?
Poplatky a školné
Zápisné: 2.400 Kč
1. semestr: 10.200 Kč
2. semestr: 10.200 Kč
Přijímačky se nedělají, zaplatíš a „studuješ“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím studuje tam někdo z okresu Trutnov nebo bude studovat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předškolní pedagogika sš Bean Praha
Holky, chtěla bych se přihlásit na sš Bean obor předškolní pedagogika zkrácená forma, má prosím někdo zkušenost jak probíhá hudební výchova?
Jestli to může zvládnout i někdo, kdo nikdy na nic nehrál?
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja primo ne, ale ma kolegyne z ms. Na nic nehraje a dala to
. Myslim, ze psaly nejake seminarky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žoffka strasna skola. Mam ji, maturita letos. Naprosta katastrofa, ale potrebovala jsem tu maturitu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to děkuji za podporu
pokusím se ještě někoho sehnat na doučování, ale hudební sluch mi prostě chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žoffka tam ho ale absolutne nepotrebujes, jakoze fakt ne.. napises par testu pres pocitac, materialy k tomu budes mit. Napises treba 2 seminarky o tom, jak bys ucila novou pisen deti ve skolce a maturovat z ni nemusis. Vybiras si jen jednu didaktiku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žoffka jinak myslim obecne. Nikdy tam nikdo nic nevi, ucitele ani nemaji kolikrat pedagogicke vzdelani, na spouste predmetu jsme se nic neucili.. proste za ty prachy jedna velka fraska..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa to je teda pristup-napises seminarku…a co az budes ucit deti? Prectes jim ju? Jako nevim, na tu skolu jsem nechodila, tak nevim, jak to tam funguje. Ja jsem studovala, to co jsem chtela v budoucnu delat (mimochodem to byla teke predskolni pedagogika). Zakladatelce radim se toho nebat, pokud by chtela opravdu v budoucnu ucit. Na nastroj se muzes naucit behem studia, vzdyt to neni problem. A jde o to, abys zvladla cist z not a hrala zakladni detske pisnicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
ráda bych zjistila pár informací k tomuto oboru. Už brouzdám hodiny po internetu a moc toho nenacházím. Jsem po RD a už delší dobu přemýšlím, že bych ještě ráda studovala, mám Gymnázium z maturitou. Ráda bych se zaměřila tímto směrem, ale nemůžu najít žádnou VOŠ s tímto zaměřením (dálkově), pouze Litomyšl. Já jsem z Olomouce, takže Olomoucký, Jihomor. nebo Moravskoslez. kraj, ale prostě nic nenacházím. Je možné studovat někde tento obor, kromě Vysoké školy? Děkuji za info