Předškolní pedagogika

Anonymní
1.8.15 23:18

Předškolní pedagogika

Dobrý den,

ráda bych zjistila pár informací k tomuto oboru. Už brouzdám hodiny po internetu a moc toho nenacházím. Jsem po RD a už delší dobu přemýšlím, že bych ještě ráda studovala, mám Gymnázium z maturitou. Ráda bych se zaměřila tímto směrem, ale nemůžu najít žádnou VOŠ s tímto zaměřením (dálkově), pouze Litomyšl. Já jsem z Olomouce, takže Olomoucký, Jihomor. nebo Moravskoslez. kraj, ale prostě nic nenacházím. Je možné studovat někde tento obor, kromě Vysoké školy? Děkuji za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8974
1.8.15 23:24

Pedagogika karviná…hledej a najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
2.8.15 00:03

Univerzity v Ostrave i Olomouci nabizi dalkove studium oboru „Ucitelstvi pro MS“, „Predskolni pedagogika“ je navazujici magistersky obor… Primo predskolni pedagogika nikde jinde nez na VS studovat nejde myslim :think:
A co se týká VOS, tak me od ni vsichni odrazovali, ze je daleko lepší klasicka VS :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 08:29

Tak děkuji, ještě mrknu, na vyšku na tyto obory je totiž takovej nátřesk, že si myslím, že bych se neměla šanci dostat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.15 08:32

@truelly mrkla jsem na tu Karvinou, to je soukromá? Dělají se tam nějaké přijímací zkoušky?

• Citovat
  • Upravit
3711
2.8.15 09:50
@Anonymní píše:
Tak děkuji, ještě mrknu, na vyšku na tyto obory je totiž takovej nátřesk, že si myslím, že bych se neměla šanci dostat.

A stejný problém pak budeš mít i s hledáním práce.

A ano, je to soukromá, si ani na webu neumíš najít?
Poplatky a školné
Zápisné: 2.400 Kč
1. semestr: 10.200 Kč
2. semestr: 10.200 Kč

Přijímačky se nedělají, zaplatíš a „studuješ“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.8.15 11:51

Prosím studuje tam někdo z okresu Trutnov nebo bude studovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.18 17:10

Předškolní pedagogika sš Bean Praha

Holky, chtěla bych se přihlásit na sš Bean obor předškolní pedagogika zkrácená forma, má prosím někdo zkušenost jak probíhá hudební výchova?

Jestli to může zvládnout i někdo, kdo nikdy na nic nehrál?
Děkuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.1.18 17:45

Ahoj, ja primo ne, ale ma kolegyne z ms. Na nic nehraje a dala to ;-). Myslim, ze psaly nejake seminarky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
2.1.18 18:36

@Žoffka strasna skola. Mam ji, maturita letos. Naprosta katastrofa, ale potrebovala jsem tu maturitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.18 20:02

Tak to děkuji za podporu :? pokusím se ještě někoho sehnat na doučování, ale hudební sluch mi prostě chybí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.18 20:04

Strašná škola ajaj :roll: myslíte v přístupu nebo všeobecně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
2.1.18 20:26

@Žoffka tam ho ale absolutne nepotrebujes, jakoze fakt ne.. napises par testu pres pocitac, materialy k tomu budes mit. Napises treba 2 seminarky o tom, jak bys ucila novou pisen deti ve skolce a maturovat z ni nemusis. Vybiras si jen jednu didaktiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
2.1.18 20:28

@Žoffka jinak myslim obecne. Nikdy tam nikdo nic nevi, ucitele ani nemaji kolikrat pedagogicke vzdelani, na spouste predmetu jsme se nic neucili.. proste za ty prachy jedna velka fraska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
2.1.18 20:36

@Kolarkaa to je teda pristup-napises seminarku…a co az budes ucit deti? Prectes jim ju? Jako nevim, na tu skolu jsem nechodila, tak nevim, jak to tam funguje. Ja jsem studovala, to co jsem chtela v budoucnu delat (mimochodem to byla teke predskolni pedagogika). Zakladatelce radim se toho nebat, pokud by chtela opravdu v budoucnu ucit. Na nastroj se muzes naucit behem studia, vzdyt to neni problem. A jde o to, abys zvladla cist z not a hrala zakladni detske pisnicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze