Preejakulát a kondom

Anonymní
11.11.19 08:07

Preejakulát a kondom

Dobrý den,
omlouvam se za anonym, ale nechci, aby si to pritel precetl. Davame si pozor a jsme velice opatrni, ale pritel se mi vcera pri sexu sveril, ze se pri nasazovani kondomu omylem dotkl strany zaludu. Nedokaze rict, zda tam byl zrovna preejakulat a rikal, ze pry do zadne „kapky“ nesahl, ale pak si tou rukou chytl spicku kondomu a nasadil si ho. V tu chvili si to neuvedomil, ale pak mi to rikal. Mam se bat tehotenstvi, nebo je sance tak mala, ze to mohu pustit z hlavy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
11.11.19 08:18

Pusť to z hlavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
11.11.19 08:25

Neres to. Btw neni potreba se chovat takto sterilne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.19 08:39
@Filzefina píše:
Neres to. Btw neni potreba se chovat takto sterilne ;)

Dekuju, vite, ja se fakt bojim a cetla jsem spoustu clanku o tom, ze staci kapicka a ze i preejakulat obsahuje spermie atd… ale to se asi tyka toho, kdyz ta kapicka ukapne uvnitr, kdyz se to dela naostro, ze? Ja o tom furt premyslim. Tak doufam, ze to bude v poradku.

• Citovat
  • Upravit
16.12.20 23:14

Petr veliký

Moje holka 16 let, měli jsme spolu nechráněný sex, zasunul jsem jen do hloubky tak 3 cm trvalo to tak minut neudělal jsem se nic, je to 2 týdny zpět, a teď říká že ji bolí břicho, jaká je šance že bude těhotná, nějaké rady, jsme mladí, tak nevíme moc co dál děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
16.12.20 23:32
@Petr veliký píše:
Moje holka 16 let, měli jsme spolu nechráněný sex, zasunul jsem jen do hloubky tak 3 cm trvalo to tak minut neudělal jsem se nic, je to 2 týdny zpět, a teď říká že ji bolí břicho, jaká je šance že bude těhotná, nějaké rady, jsme mladí, tak nevíme moc co dál děkuji

Co chceš slyšet?! Nejsme tu vědmy a ani jsme vám u toho nesvítily.
Jestli jste měli sex, tak těhotná být může i když jsi se neudělal.
To je takovej problém natáhnout si gumu?! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.20 23:35

@Rachel_cz
Bohužel byla to nehoda pouze jsem se zeptal. Máme strach tak hledám radu. Nemusíte byt hned nepříjemný/á

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
16.12.20 23:43
@Petr veliký píše:
@Rachel_cz
Bohužel byla to nehoda pouze jsem se zeptal. Máme strach tak hledám radu. Nemusíte byt hned nepříjemný/á

Nehoda? Nepříjemná? Ach jo, příště si dávejte větší pozor.
Když neví, ať si zkusí udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.12.20 00:39

Jestliže jsi to do partnerky nestříkl a navíc jsi v ní nebyl celý, potom nebezpečí otěhotnění je malé, i když se úplně vyloučit nedá. Vždyť některé páry používají přerušovanou soulož pravidelně, a když se muž dokáže ovládat, potom mohou být úspěšné. Příště si ale raději oblékej kondom, když se neroztrhne, budete mít jistotu. Kdybyste to přece jen chtěli zase zkusit bez punčošky, pamatuj si, že nejmenší nebezpečí otěhotnění je v prvních dnech na začátku menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.22 17:08

kondom a preejakulat

[Dobrý den, mam dotaz zda hrozí otěhotnění, s přítelem jsme měli chráněny pohlavní styk v době ovulace, ale máme obavy, ze jak jsme nasazovali kondom, tak jsme tam mohli utřít preejakulat. musím dodat, ze v ten den neejakuloval. děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
13.3.22 21:14

Z otěhotnění nemusíš mít strach. Jestliže přítel neejakuloval, na kondomu nemohl být preejakulát. I kdyby na kondomu něco bylo, je to tak malé množství, že je skoro nemožné, že by se do děložního hrdla mohlo něco dostat. Podstatné je, že měl přítel oblečený kondom, takže to do Tebe nemohl pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.22 18:47

@Lemrucha dobre, dekuju, někde jsem četla, ze i kapicky lásky můžou obsahovat spermie, většinou po opakovaném styku, ze spermie můžou zůstat v močové trubici, ale přítel před sexem v ten den neejakuloval, tak doufám ze se nemám čeho bát. Omlouvám se, ze se ptám když si to mužů najít, ale každý píše něco jiného i ze se z toho otěhotnět nedá vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí