Přejeme si miminko, ale oba bereme léky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.20 09:56

Přejeme si miminko

Dobrý den, beru antikoncepci a to stále, z důvodu nepravidelného menstruačního cyklu už dlouho, Mám přítele, který má epilepsii a bere 2 prášky denně, no a moc chceme miminko, problém je že oba bereme léky a asi to není možné, jak to udělat, nemohu je vysadit a on se léčí budu vůbec mít možnost otěhotnět či mít děti? ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3648
25.2.20 10:00
@Anonymní píše:
Dobrý den, beru antikoncepci a to stále, z důvodu nepravidelného menstruačního cyklu už dlouho, Mám přítele, který má epilepsii a bere 2 prášky denně, no a moc chceme miminko, problém je že oba bereme léky a asi to není možné, jak to udělat, nemohu je vysadit a on se léčí budu vůbec mít možnost otěhotnět či mít děti? ????

Jako antikoncepci nemůžeš vysadit? 8o Proč? To asi nepůjde otěhotnit když ji bereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
25.2.20 10:01

To je otázka na lékaře, ne tady do diskuze. A ano jsou i lidi s diagnózami a léčbou prášky, kteří mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.2.20 10:02

Jako otehotnet pres tu antikoncepci, co beres? :mrgreen: no tady na emiminu se proslycha, ze to mozne je, naopak se to stava pry velmi casto, takze neztracej nadeje! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
25.2.20 10:05

No tak pokud máš nepravidelný cyklus, tak to budeš muset v první řadě řešit na gynekologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 10:09

Anonymní

Když ji vysadim, tak do 3 dnů začnu krvácet, i když bych dobrala platíčko a pak týden krvácela a skončilo to, pokud si do 2 dnů prášek nevezmu krvácím znovu, prostě je musím brát, gynekolog mi je napsal na srovnání, moje tělo potřebuje tu látku, jak to udělat když chci dítě? :(

• Citovat
  • Upravit
806
25.2.20 10:12
@Anonymní píše:
Když ji vysadim, tak do 3 dnů začnu krvácet, i když bych dobrala platíčko a pak týden krvácela a skončilo to, pokud si do 2 dnů prášek nevezmu krvácím znovu, prostě je musím brát, gynekolog mi je napsal na srovnání, moje tělo potřebuje tu látku, jak to udělat když chci dítě? :(

Tak se zeptej toho gynekologa neee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.2.20 10:26
@Anonymní píše:
Když ji vysadim, tak do 3 dnů začnu krvácet, i když bych dobrala platíčko a pak týden krvácela a skončilo to, pokud si do 2 dnů prášek nevezmu krvácím znovu, prostě je musím brát, gynekolog mi je napsal na srovnání, moje tělo potřebuje tu látku, jak to udělat když chci dítě? :(

Přestat je brát a začít se léčit na nepravidelný cyklus. HA problémy jen zakryje a je pro tvé pohodlí, abys neustále nekrvácela.

Přítel by se měl zeptat, zda jeho léky mají nepříznivý vliv na jeho pohlavní buňky a jestli nemá brát v případě snažení jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.2.20 10:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, beru antikoncepci a to stále, z důvodu nepravidelného menstruačního cyklu už dlouho, Mám přítele, který má epilepsii a bere 2 prášky denně, no a moc chceme miminko, problém je že oba bereme léky a asi to není možné, jak to udělat, nemohu je vysadit a on se léčí budu vůbec mít možnost otěhotnět či mít děti? ????

Na cyklus se vykašli a výsad anti. Jinak neotehotnis. Ještě by mi dělali vrásky -stav přítele jak vážně to má???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
25.2.20 10:35
@Anonymní píše:

určitě jsou i jiné možnosti než se „cpát“ nonstop hormonama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.2.20 10:40

Manžel má taky epilepsii, a problém s otěhotněním nebyl, na víc jeho léky vliv na početí nemají. Konzultoval to i se svým neurologem. A tu antikoncepci musíš řešit s doktorem. Pokud není tvůj gynekolog schopen ti pomoct, pak je jediná rada, najít si jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 10:41
@Anonymní píše:

Ahoj, předem ti napíšu, že jí brát NEMUSÍŠ.. K upravení cyklu ti pomůžou léky které ti po konzultaci a vyšetření napíše Dr.. S antikou mám cyklus na jedničku, bez antiky mám cykli klidně i 25-30-40 dní a to každý měsíc jinak. Teď budu také vysazovat a budeme se snažit a já prostě vím a musím se smířit s tím, že budu muset brát léky na úpravu cyklu a nebudu v začátku vůbec vědět kdy a jak MS přijde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.20 14:08

Anonym

Dobře, všem děkuji, promluvíme si o tom s lékaři, jak to udělat, děkuji za rady a podporu, pomohlo mi to, jelikož zkušenosti s tím moc nemám, doufám že to vyjde, nepravidelnost přežiji, hlavně že budueme moci mít malé. Přítel má slabší stádium, záchvat měl 2× za rok, teď bere léky a dobré, teprve půjde na vyšetření příští týden, tam se uvidí jak na tom je a rovnou se pozeptá, já si zajdu ke gynekologovi a uvidíme jak to půjde řešit.

• Citovat
  • Upravit
Micky174
26.2.20 18:27
@Anonymní píše:
Dobře, všem děkuji, promluvíme si o tom s lékaři, jak to udělat, děkuji za rady a podporu, pomohlo mi to, jelikož zkušenosti s tím moc nemám, doufám že to vyjde, nepravidelnost přežiji, hlavně že budueme moci mít malé. Přítel má slabší stádium, záchvat měl 2× za rok, teď bere léky a dobré, teprve půjde na vyšetření příští týden, tam se uvidí jak na tom je a rovnou se pozeptá, já si zajdu ke gynekologovi a uvidíme jak to půjde řešit.

Antikoncepce problem neresi ale zakryva 🙈 patrne ti vubec nefunguji hormony jak maji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1