Překapávač Electrolux
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Překapávač Electrolux
Ahojky holky,
chtěla bych si koupit tento překapávač:
http://www.mall.cz/…lux-ekf-5110
Nemáte někdo zkušenosti? Já ani nevím pořádně jak to funguje a co je do toho potřeba? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, jak to funguje… nahoru dáš papírový filtr (tohle se tváří, že má nějaký omyvatelný), do něj nasypeš kafe, do zásobníku naleješ vodu a zmáčkneš čudlík. Voda se zahřeje, nateče do filtru s kafem a hotové překapané kafe steče přes filtr do konvice pod tím, odkud ho vypiješ. Takovej turek bez lógru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud piješ kávu hodně, doporučuji nějaký model s prihrivanim a konví co drží teplo. Pak stačí ráno udělat skopek kafe a už jen pít, teplé vydrží klidně až do večera.
- Citovat
- Upravit
Aháá, moc děkuji, a poradíte nějaký co udržuje tu teplotu?? Tenhle to není? A taky bych chtěla aby se na něm dal nastavit čas, kdy má být káva hotová. Joo a poslední věc, jaký kafe se tam sype? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kafe mletý
A kávovar už nemam, ale většinou jsou to ty s kovovou konvi
- Citovat
- Upravit
Jsem nějak myslela, že to přihřívání mají automaticky všechny, aspoň můj čtvrt století noname model to zvládá
I když u tohohle se tváří jako inovace, že se to po dvou hodinách samo vypne.
Kafe jaký koupíš, Od obyčejnýho mletýho za pár korun přes zrnkový, co si nameleš sama… no v podstatě jakýkoliv mletý kafe, který máš ráda, jenom ne instantní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo super
.. No, takže tenhle se sám vypíná? A asi nemá tu funkci kdy si můžu nastavit čas, aby se káva udělala, že? :-/ Já se v tom nevyznááám :-/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšou tam „automatické vypnutí po 120 minutách – s bezpečnostní funkcí auto-off už se nikdy nebudete muset strachovat, že jste zapomněli na kávovar – automaticky se vypne po 120 minutách“
Jinak to, co popisuješ, se u jiných spotřebičů nazývá odložený start, popravdě nevím, jak moc tohle do obyč překapávačů instalují. Já furt tvrdím, že až nám doslouží, pořídíme si něco lepšího, ale dostala jsem ho před 15 rokama už nějakou dobu používaný a potvora mi dobře slouží furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz já ho mám a také z Mallu..
spokojenost. Budeš potřebovat papírové filtry a kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz ne ne, dopředu si nemůžeš nic nastavit, ale plná konvička je překapaná za pár minutek, takže pokud si večer připravíš vodu a nasypeš kafe, ráno zmačkneš tlačítko a než se vymotáš z koupelny bude káva hotová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit