Přemrzlý těhotenský test

311
27.1.16 10:45

Přemrzlý těhotenský test

Ahoj holky,
takové téma jsem zde ještě nenašla, snad nejsem jediná, kterou by to zajímalo :D

Objednala jsem si těhotenské testy z netu, jelikož jsem neměla čas běžet do lékárny a bylo to asi týden zpátky, když byly ty velký mrazy. U všech testů je psaný, že nesmí zmrznout - což se asi na 90% stalo. Testy mi přijdou nějaký divný, blbě po nich běhá tekutina, když je člověk namočí, dělá všelijaký mapy a ukazuje stále negativní výsledek. To mě na nich samozřejmě vadí nejvíc a jsem stále přesvědčená, že je to chyba :D

Ví tedy některá proč vlastně nesmí ten test zmrznout, jestli je možný, že po přemrznutí jsou K. O. a jestli se některé stalo něco podobného? Měla jsem to teprve dnes dostat, ale zvědavost byla silnější než já a pořád mě dloubalo různě v podbřišlku, tak jsem otestovala tímhle divným a nic. Možná náznak, ale ten tam podle ěm spíš dokresluju očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5812
27.1.16 11:56

No a tak zkus koupit jiny v lékárně nejlepší sou dr.max vždy me ukazali zda jsem nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
3.2.16 08:18

Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Mám taky testy z netu, objednání už si nepamatuju, pravděpodobně to bylo ještě za těch mrazů a přijdou mi tim poznamenaný. Těhu na sobě poznám, nejsem těhu poprvé a mám zkušenost i s těmito testy, fungovaly báječně…teď výsledek negativní a nepřijde mi to možný. Už mě taky napadlo koupit jinej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.2.16 22:14

@Hanymany dlouho jsem tu nebyla, ale u me bohuzel. Uprimne si myslim, ze ty testy byly fakt na vyhozeni, pac uplne divne nasavaly moc a i ta kontrolni carka byla nejaka podivna, ale jelikoz nakonec po cca 10 dnech ms dorazila, nedokazu ti to nijak potvrdit s jistotou. Jeste tu nejaky mam, tak ti muzu dat vedet cca za tyden, jestli mam nejake nove poznatky po testovani :lol: jinak mela jsem je i loni v kvetnu a to bylo vse ok, dokonce mi prisly lepsi jam mamatesty a ukazovaly vse skvele. Takze ja v tom fakt vidim to premrznuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí