Přemýšlíte někdy nad tímto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
23.5.22 10:44

Přemýšlíte někdy nad tímto?

Čím změním svůj postoj k životu, že není všechno na ho*no, i ve stavu, když se nic neděje, když jsem sama bez partnera, jen já, práce a mé koníčky…vždyť mi relativně nic nechybí, až na větší finanční svobodu, nechci mít strach, že přijdu o peníze, že je nebudu mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10243
23.5.22 11:52

@Kristýn88 Ahoj,
to jsou pocity, které jsou v nějakých chvílích vlastní asi všem. A paradoxně právě dost ve chvílích, kdy by se člověk měl mít,,objektivně" mít dobře.
Pokud to přetrvává opravdu dlouho, tak bych doporučil hovor s psychologem, který by posoudil, zda to je v normě, nebo zda si budete povídat víc.
Nejlepší ale na to je začít být v životě aktivní. Výlety, malé radosti, plnit si postupně sny, cíle, to náladu zlepší. Protože pak až budeš zadaná, tak si budeš přesně tohle vyčítat, žes nedělala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.22 12:05
@Premek_Orac píše:
@Kristýn88 Ahoj,
to jsou pocity, které jsou v nějakých chvílích vlastní asi všem. A paradoxně právě dost ve chvílích, kdy by se člověk měl mít,,objektivně" mít dobře.
Pokud to přetrvává opravdu dlouho, tak bych doporučil hovor s psychologem, který by posoudil, zda to je v normě, nebo zda si budete povídat víc.
Nejlepší ale na to je začít být v životě aktivní. Výlety, malé radosti, plnit si postupně sny, cíle, to náladu zlepší. Protože pak až budeš zadaná, tak si budeš přesně tohle vyčítat, žes nedělala :-).

to je nejspíš pravda, protože, člověk se žene za vztahem, aniž by měl užitou tu svobodu a pak utíká ze vztahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
23.5.22 12:08

@Kristýn88 Myslím, že budeš v pohodě. Prostě víc se věnuj věcem, co tě baví, dávají energii, a ono se vše tak trochu napraví. A sama uvidíš, že pak budeš na druhé, třeba i úplně cizí, působit hrozně dobře, a najednou si dost lidí řekne, že jsi strašně zajímavý člověk a bude ti chtít být blízkých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat