Přemýšlíte někdy nad tímto?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přemýšlíte někdy nad tímto?
Čím změním svůj postoj k životu, že není všechno na ho*no, i ve stavu, když se nic neděje, když jsem sama bez partnera, jen já, práce a mé koníčky…vždyť mi relativně nic nechybí, až na větší finanční svobodu, nechci mít strach, že přijdu o peníze, že je nebudu mít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kristýn88 Ahoj,
to jsou pocity, které jsou v nějakých chvílích vlastní asi všem. A paradoxně právě dost ve chvílích, kdy by se člověk měl mít,,objektivně" mít dobře.
Pokud to přetrvává opravdu dlouho, tak bych doporučil hovor s psychologem, který by posoudil, zda to je v normě, nebo zda si budete povídat víc.
Nejlepší ale na to je začít být v životě aktivní. Výlety, malé radosti, plnit si postupně sny, cíle, to náladu zlepší. Protože pak až budeš zadaná, tak si budeš přesně tohle vyčítat, žes nedělala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
@Kristýn88 Ahoj,
to jsou pocity, které jsou v nějakých chvílích vlastní asi všem. A paradoxně právě dost ve chvílích, kdy by se člověk měl mít,,objektivně" mít dobře.
Pokud to přetrvává opravdu dlouho, tak bych doporučil hovor s psychologem, který by posoudil, zda to je v normě, nebo zda si budete povídat víc.
Nejlepší ale na to je začít být v životě aktivní. Výlety, malé radosti, plnit si postupně sny, cíle, to náladu zlepší. Protože pak až budeš zadaná, tak si budeš přesně tohle vyčítat, žes nedělala.
to je nejspíš pravda, protože, člověk se žene za vztahem, aniž by měl užitou tu svobodu a pak utíká ze vztahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýn88 Myslím, že budeš v pohodě. Prostě víc se věnuj věcem, co tě baví, dávají energii, a ono se vše tak trochu napraví. A sama uvidíš, že pak budeš na druhé, třeba i úplně cizí, působit hrozně dobře, a najednou si dost lidí řekne, že jsi strašně zajímavý člověk a bude ti chtít být blízkých…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit