Komunikace s duší zemřelého psa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Komunikace s duší zemřelého psa
Ahoj, vím, že to bude znít bláznivě, ale zkoušel jste někdo něho podobného?
Prosím o neurážlivé příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych se chtěl spojit s duší žížaly, kterou jsem před chvílí omylem rozsekl rýčem, rád bych poprosil o odpuštění. Je to možné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Já bych se chtěl spojit s duší žížaly, kterou jsem před chvílí omylem rozsekl rýčem, rád bych poprosil o odpuštění. Je to možné?
Ahoj, tady žížala, nepřesekl jsi mě v prstenci, takže moje půlka žije dál, aspoň mi doroste novej pěknej zadek…příroda ti odpouští… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lamicka2016 píše:
Ahoj, vím, že to bude znít bláznivě, ale zkoušel jste někdo něho podobného?
Prosím o neurážlivé příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mněl jsem několik zvířátek na dožití, vlastní jsem je taky musel pochovat. Jednalo se o pejsky i kočičky. Popravdě nikdy jsem neměl nutkání je vyvolávat. Vždy jsem dostal prďolky na další pobyt. Ano, ti co u mne odešli mají tady svůj pomníček na zahradě. U každého jsem brečel, přemýšlel co jsem udělal špatně, kde pochybila veterina, nebo já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak si říkám, zda žebříčkovitá nervová soustava má také duši. Možná dokonce na každé šprušli jednu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee píše:
Tak si říkám, zda žebříčkovitá nervová soustava má také duši. Možná dokonce na každé šprušli jednu.
2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Haha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit