Komunikace s duší zemřelého psa

2751
16.5.22 08:15

Komunikace s duší zemřelého psa

Ahoj, vím, že to bude znít bláznivě, ale zkoušel jste někdo něho podobného?
Prosím o neurážlivé příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
16.5.22 08:28

Nikdy jsem to nezkoušela, ale zajímá mě to ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
20913
16.5.22 08:44

Já bych se chtěl spojit s duší žížaly, kterou jsem před chvílí omylem rozsekl rýčem, rád bych poprosil o odpuštění. Je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.5.22 08:48
@Cenarius píše:
Já bych se chtěl spojit s duší žížaly, kterou jsem před chvílí omylem rozsekl rýčem, rád bych poprosil o odpuštění. Je to možné?

Ahoj, tady žížala, nepřesekl jsi mě v prstenci, takže moje půlka žije dál, aspoň mi doroste novej pěknej zadek…příroda ti odpouští… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.5.22 08:51
@Lamicka2016 píše:
Ahoj, vím, že to bude znít bláznivě, ale zkoušel jste někdo něho podobného?
Prosím o neurážlivé příspěvky.
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.22 10:01

Mněl jsem několik zvířátek na dožití, vlastní jsem je taky musel pochovat. Jednalo se o pejsky i kočičky. Popravdě nikdy jsem neměl nutkání je vyvolávat. Vždy jsem dostal prďolky na další pobyt. Ano, ti co u mne odešli mají tady svůj pomníček na zahradě. U každého jsem brečel, přemýšlel co jsem udělal špatně, kde pochybila veterina, nebo já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
16.5.22 10:31
@Cenarius píše:
Já bych se chtěl spojit s duší žížaly, kterou jsem před chvílí omylem rozsekl rýčem, rád bych poprosil o odpuštění. Je to možné?

Tak si říkám, zda žebříčkovitá nervová soustava má také duši. Možná dokonce na každé šprušli jednu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
16.5.22 14:31
@Fee-bee píše:
Tak si říkám, zda žebříčkovitá nervová soustava má také duši. Možná dokonce na každé šprušli jednu. :P

2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.5.22 21:50
@Cenarius píše:

Haha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat