Přenášení a nález z kontroly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4397
7.2.12 12:06
Kaiira píše:
Ahoj holky, děkuju moc za podporu a zkušenosti. :kytka: Třeba se malá uráčí vylodit se brzo a nebude mít 4220g jako mimco Marborky… bojím bojím 8o :)

Kaii,

no jo, já ji asi fakt vykrmila :mrgreen: přibrala jsem za celé těhu 6,5kg :nevim: :nevim:
pradoxně mě v den nástupu při příjmu malou spočítali na 3400g hahaha. Když mi manžel přinesl Adélku, tak jsem byla v šoku i přesto, že mi má gyndařka předpovídala větší dítko..

Neboj se, na mě vidíš, že se dá porodit přirozeně i takhle velké dítko a porod byl až na to, že byl vyvolávaný, bez komplikací a v pohodě.. dokonce jsme s manželem hráli na porodním sále karty!!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.2.12 12:45

Já jsem taky přibrala strašne málo - mám nahoře jen 4kg. :dance: Podle posledního ultrazvuku nekdy v půlce ledna už mělo mimčo 2.8kg, tak teď může mít cca 3.4kg? :think: , tak kdybch přenášela ještě týden, tak se snad pořád nepřiblížím ke 4kg. Mám panickou hrůzu z nástřihu (resp. z hojení) 8o , ale tomu se asi stejně nevyhnu… kamarádce ho udělali a mimčo přitom mělo jen 3kg, takže to asi není jen o velikosti mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.2.12 12:56
Novire píše:
Ahoj, taky už mám dva dny po termínu, porodní cesty pro změnu nachystané skoro 3 týdny, mimino dole, na každé kontrole slyším, že příště už se určitě neuvidíme, poslíčkuju už dobře 14 dní a hádej co? :mrgreen: Furt nic…
Neboj, Gladys má pravdu, to je fakt jak křišťálová koule a to, že to teď na porod nevypadá, neznamená, že třeba za hodinu nezačneš rodit…

držím palečky, aby to přislo brzy a vše proběhlo v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
7.2.12 13:16
Kaiira píše:
Já jsem taky přibrala strašne málo - mám nahoře jen 4kg. :dance: Podle posledního ultrazvuku nekdy v půlce ledna už mělo mimčo 2.8kg, tak teď může mít cca 3.4kg? :think: , tak kdybch přenášela ještě týden, tak se snad pořád nepřiblížím ke 4kg. Mám panickou hrůzu z nástřihu (resp. z hojení) 8o , ale tomu se asi stejně nevyhnu… kamarádce ho udělali a mimčo přitom mělo jen 3kg, takže to asi není jen o velikosti mimča.

Ja jsem u obou tehotenstvi taky pribrala jenom 4 kila a prckove meli 3280g (40+2 tt) a 3160g ( 39+2 tt).A ty vaze dle UZ moc neverim,i sama dr. rekla ze rozdil muze byt +- 300g :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
7.2.12 13:29

jo jo, ta váha je dost orientační.. vzhledem k menšímu množství pl. vody a taky že už je mimčo veliké se měkké tkáně hůř zaměřují..

hele, nástřih já měla -aby ne, s tak velikou holčičkou, ale žádná hrůza.. co se hojení týče, tak důsledná hygiena, žádná mýdla, jen voda.. chvíli to doma chtělo zlobit, ale já to vyhojila za 2 dny odvarem z řepíčku.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
7.2.12 14:23
Marbora píše:
jo jo, ta váha je dost orientační.. vzhledem k menšímu množství pl. vody a taky že už je mimčo veliké se měkké tkáně hůř zaměřují..hele, nástřih já měla -aby ne, s tak velikou holčičkou, ale žádná hrůza.. co se hojení týče, tak důsledná hygiena, žádná mýdla, jen voda.. chvíli to doma chtělo zlobit, ale já to vyhojila za 2 dny odvarem z řepíčku.. :palec:

Taky mi pomohl obklad z repiku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky