Prenatal, nebo Helios?

2970
24.5.10 13:29

Prenatal, nebo Helios?

Ahoj, chtela jsem se zeptat Brnacek, kdo jste byly na velkem ultrazvuku (pripadne na screeningu v 1. trimestru nebo na tom ultrazvuku v 30. tydnu), kde jste na nem byly, u jakeho doktora, jestli vite, a jak jste byly spokojene.

Potrebuju se uz co nejdriv objednat, tak budu rada za jakekoli pozitivni i negativni zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4633
24.5.10 13:39

Ahoj Tajo,

byla jsem v Prenatalu (jak na NT screening ve 13tt, tak i na velky UTZ ve 20tt) (druhy velky UTZ ve 30tt jsem uz mela v porodnici). Kdysi jsem byla i v Heliosu.
Vic se mi libil Prenatal…asi je to spis o emocich, je tam daleko hezci prostredi a je to tam tak nejak celkove utulnejsi, intimnejsi, prijemny pristup (vysledky NT screeningu ti zavola sam lekar jeste ten den a mas protokol na webu).
Byla jsem u MUDr. Vlasina, coz je jeden z nejlepsich v oboru. Lekare si ale nevyberes, toho ti prideli.
Takze s Prenatalem spokojenost nejvetsi !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
24.5.10 14:09

Ja byla v Heliosu (ve 20tt) a byla jsem spokojena. Mela jsem to za rohem do prace a tak jsem nic neresila. Doktor byl super, ale uz si teda nepamatuju jmeno (je to tri roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
24.5.10 14:56

Ahojky,
já byla v Heliosu (3D, nepovinně), pak také u dr. Vlašína (povinná v 2. trimestru). U obou spokojenost. 3D v Heliosu jsem zvolila kvůli ceně za ultrazvuk. Je tedy pravda, že Helios před cca třemi roky nebyl tak útulný jako Prenatal, jak bylo již zmíněno. Přeji štěstí při výběru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
24.5.10 15:22

Dekuju vam za odpovedi :-)
Tak jdu nakonec do Prenatalu, jsem objednana k pani dr. Pavkove, snad to bude fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.5.10 15:29

já na vše chodím do Prenatalu a spokojenost. A u Dr.Pavkové jsem byla taky a je opravdu milá a hodná :-) Můj manžel je navíc horznéj vtipálek, tak jsme se i nasmáli, když naše miminko komentoval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.5.10 17:04

Dobrá volba. Dr. Pavková je moc příjemná a milá, líbila se mi víc než MUDr. Vlašín, co se týče přístupu, ale zas na druhou stranu Vlašín je jeden z největších odborníků u nás, jak už tu někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
24.5.10 17:24

Diky, tak to jste me potesily, uz se tam zacinam tesit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
r10
41
24.5.10 18:26

taja v heliosu se všechno řeši hned jak v rychliku.rychle malo informaci a hlavne to pujde bez problemu a usmev doktora. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.10.17 21:35

Ozivuji starou diskuzi… Nezkusila jste nektera pro nt screening Helios??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
26.8.22 07:16

Helios nebo Prenatal na 3D/4D foto?

Obnovuji diskuzi :)
Ráda bych znala vaše zkušenosti pro jaké centrum se rozhodnout ohledně 3D/4D foto + DVD? Uvítám i jiné tipy na centra ;)
Děkuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí