Vyrážka v těhu

362
23.5.10 23:24

Vyrážka v těhu

Ahojte holky už asi od 20 týdne se mi objevila na bříšku vyrážka, něco jak alergie na sluníčko, ale ne pupínky jen takové červené tečky velikosti 1mm. Po čase to z bříška slezlo, ale udělalo se mi to na nohách, stehnech a celých pažích. Na některých místech to splývá dokonce v takové červenkavé pruhy. KIdyž jsem to měla na bříše hodně to svědilo, ale tady ani nee jen jsem spíše flekatá, ale bříško zůstalo trošku flekaté a svědí pořád. Plus se mi hodně rychle udělají jakoby petechie, popraskané žilky kdykoliv se kdekoliv trošičku víc poškrábu, hlavně na bříšku, prsou. I třeba pokud mě ví tlačí podprsenka. Máte s tím někdo zkušenost? Je to mormální?Jsem 25 týden těhu a trápí už mě to přes měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3127
23.5.10 23:49

Měla jsem od úplného začátku těhulkování něco podobného. Vyrážka vždy p čase zmizí, ale místo ještě chvíli svědí. ROzhodně jsem to ničím nemazala. Pokoušela jsem se neškrábat. Páč když to škrábeš, roznášíš si to na celé tělo.

Mě to po 16. týdnu odeznělo a přisuzovala jsem to citlivější pokožce, kterou žena v těhu (ale i během svých dnů) mívá. Zda máš ale to samé ti nepovím :nevim: . Zkus se obrátit na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
24.5.10 10:09

Já to měla taky, tak před měsícem, teď už je to lepší, ale mám tmavší pigmentaci na bříšku pořád, to je prý normální. Mažu si to krémem Nivea - ElastiQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí