Přenechání státního bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
23.12.14 17:56

prenechani statniho bytu

Dobry vecer vsem. jdu s otazkou, zda se nekdo s necim podobnym setkal. zazadala jsem o byt mesto, ve fronte jsem az 187,coz znamena tak 2-3 roky cekani. kamaradka mi psala, ze uz je ve fronte 9 ale ze ten byt nepotrebuje, uz ma pritele a rekla mi, ze tam muzem zajit a to misto ve fronte na ten byt prepise na mne. mne se to nejak nezda, je to pro mne velka nadeje, ze utecu konecne z komplikovaneho vztahu. ale nechci si delat plane nadeje. vite o tom nekdo neco, zda to jde? byt jeste nema ale ze by misto ve fronte prenechala mne. diky vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
23.12.14 18:01

@admi tak to si musíš zjistit u vás na úřadě, každý si dělá vlastní podmínky. co na jednom jde, na druhém jít nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.14 20:25

@admi

nevím jestli se dá někoho předběhnout ve frontě na státní byt. Vím jen to, pokud se zavážeš, že uhradíš dlužné nájemné po někom, nebo budeš investovat do vybydleného bytu posouváš se ve frontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.12.14 21:14

Kamaradka rika, ze vi, ze muze me pripsat s tim, ze ten byt necha. ona vystala ve fronte dva roky. chtit po mne jako po matce samozivitelce se trema detma invistice do bytu je uplne nesmyslene :zed: mit prachy, tak si koupim vlastni. ale dekuji. :kytka: asi budu muset vydrzet do noveho roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný