Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry vecer vsem. jdu s otazkou, zda se nekdo s necim podobnym setkal. zazadala jsem o byt mesto, ve fronte jsem az 187,coz znamena tak 2-3 roky cekani. kamaradka mi psala, ze uz je ve fronte 9 ale ze ten byt nepotrebuje, uz ma pritele a rekla mi, ze tam muzem zajit a to misto ve fronte na ten byt prepise na mne. mne se to nejak nezda, je to pro mne velka nadeje, ze utecu konecne z komplikovaneho vztahu. ale nechci si delat plane nadeje. vite o tom nekdo neco, zda to jde? byt jeste nema ale ze by misto ve fronte prenechala mne. diky vsem ![]()
@admi tak to si musíš zjistit u vás na úřadě, každý si dělá vlastní podmínky. co na jednom jde, na druhém jít nemusí ![]()
nevím jestli se dá někoho předběhnout ve frontě na státní byt. Vím jen to, pokud se zavážeš, že uhradíš dlužné nájemné po někom, nebo budeš investovat do vybydleného bytu posouváš se ve frontě.
Kamaradka rika, ze vi, ze muze me pripsat s tim, ze ten byt necha. ona vystala ve fronte dva roky. chtit po mne jako po matce samozivitelce se trema detma invistice do bytu je uplne nesmyslene
mit prachy, tak si koupim vlastni. ale dekuji.
asi budu muset vydrzet do noveho roku