Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím poraďte, kdo máte zkušenost. Nějakou dobu jsem si dělala blond melír, teď naposled mi kadeřnice udělala blond skoro celou hlavu. Rychle to odrůstá a v těhotenství žloutne, chci zpět tmavší vlasy. Neříkám hned úplně tmavé. Poradíte mi prosím z vlastní zkušenosti? Zkusím přiložit aktuální toho vlasů ![]()
Příspěvek upraven 19.12.14 v 12:53
@čurynka101 píše:
Promelírovávat postupně tmavším odstínem…
@MilounP píše:
Ahoj, prosím poraďte, kdo máte zkušenost. Nějakou dobu jsem si dělala blond melír, teď naposled mi kadeřnice udělala blond skoro celou hlavu. Rychle to odrůstá a v těhotenství žloutne, chci zpět tmavší vlasy. Neříkám hned úplně tmavé. Poradíte mi prosím z vlastní zkušenosti? Zkusím přiložit aktuální toho vlasů
Kadeřnice ti poradí. Vidíš to opravdu jako problém?
No přiložila jsem foto odrostu, barvit jsem byla prvního prosince. Přes svátky budu cestovat a chtěla jsem vypadat trochu „líp“ ![]()
A v čem je problém, zajdi ke kadeřnici ať tě obarví na hnědo.. dej si tmavší hnědou, z blond se bude rychleji vymývat
![]()
Taky nevím, v čem je problém, prostě si to nech obarvit na tmavo a hotovo, ne? ![]()
Já si takhle barvy střídám sama doma, jsem za poslední dva roky jak chameleon. Z černé přes blond, do červené, posléze fialové, zpět blond, hnědou a teď zas černou ![]()
@Erian A já se z tmavě, nebo barevné, dostává s zase na blond? To jsem chtěla a bylo mi řečeno, ze už to nejde.
Dala bych na to nějaký šetrný světle hnědý přeliv.. Barvu nee, jestli jsi byla 1.12.
@Pypule jde ale těžko a postupně. Buď odbarvit a následně nabarvit na světlou, ale dost se tím zničí vlasy, nebo postupně přebarvovat blond melírem, ale počítat s rizikem, že to bude do žluta
Vzdy bude rozdil, mezi odrostem a tim, co je blod. Z blond se barva vymyva vetsinou rychle. Dala bych si preliv a nebo promelirovala tmave hnedou
@Erian píše:
Taky nevím, v čem je problém, prostě si to nech obarvit na tmavo a hotovo, ne?
Já si takhle barvy střídám sama doma, jsem za poslední dva roky jak chameleon. Z černé přes blond, do červené, posléze fialové, zpět blond, hnědou a teď zas černou
prosím tě, a jakou používat barvu? chci to zkusit doma taky, ale nevím jakou značku koupit ![]()
Ty chceš barvu nebo přirozenou barvu tvých vlasů? Já jsem se rozhodla pro přírodní a už fakt dlouho čekám, až to odroste. Chodila jsem ke kadeřnici, která mi řekla, že mi vždycky udělá pár proužků, aby to nebyl takovej přechod…ale věčně jsem byla blond, nic to neřešilo. Na kadeřnici jsem se vyprdla, dala asi 3× přeliv a teď už to nechávám na přírodě. Momentálně mám ombre
(odrosty už takhle dole)
Hm s dlouhými vlasy radši ke kadeřnici ![]()
jednou mi jedna říkala že z blond se musí dávat hnědá barva s příměsí rezavé, jinak to chytá do zelena ![]()