Přenosná vana pro děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1412
4.12.24 17:56

Přenosná vana pro děti?

Ahoj,

Máte nejsou zkušenost s nějakou vanou, která se dá jednoduše „postavit a zase složit“?

Rekonstrujeme dům. Návrhy už komplet hotové a měnit je nechceme. V koupelně je obrovský walk-in na který se s přítelem těšíme snad nejvíc. :mrgreen: Teď jsme kvůli tomu tak cca na 1 rok v bytě, než bude vše hotové.
A teď k věci. Na bytě je vana a já zjišťuju, jak veliká sranda to pro děti je. Dcera miluje vodu a tak si každé napuštění neskutečně užívá.

Já ani přítel na vanu nejsme, takže pro nás naprosto zbytečné. Zas si ale říkám, že je to škoda, dokud jsou děti malí, toho nevyužít. Našla jsem pár pochybných na Temu apod. a zajímali by mě zkušenosti. Zda to má cenu a funguje, jak má. Dávala bych ji právě do toho walk-inu.

Druhá varianta je samozřejmě třeba mini bazén, ale tam čekám, že by se pokaždé vytopila koupelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1188
4.12.24 19:11

Měli jsme nefukovaci vany. Byly v pohodě. Nejdřív malinkou - tak do roka. Pak větší - ty jsme vozili i na dovolené. Kde jsem to kupovala, už nevím… nějaký normální dětský e-Shop.
Tak max do 3 let to jde, pak si myslim ze uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
4.12.24 19:18

Pro vás možná zbytečné, ale když to děti miluji, proč ji tam proste nedodat? Nestojí to zase tolik a kolik by bylo radosti… existuji například i volně stojící keramické vany, které se nemusí obkladat… Navíc barák bez vany je úplnej nonsens, v bytě se to ještě nějak snese. Lepší dodělat klasickou vanu, než někde schovávat nějaký pofiderni gumovy shit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
4.12.24 19:20

@Semtex není na ní místo. Ta koupelna není tak veliká. :nevim: musela by doslova být vprostřed místnosti. A walk-in si sebrat nenechám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
4.12.24 19:22

@TaLucie aha, já koukala že nějaké jsou i pro dospělé, tak jsem myslela, že bych rovnou vzala tu. Přijde mi to i fajn když je potřeba nějaká medicínská koupel, nebo když mě ukecá na třetí dítě, na otevírání při porodu :)
Ty jsi měla klasifikovanou jako dětskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
4.12.24 19:26

No, sebrat… jako já bych to určitě zvazila, kor když vás je tolik. Navíc taková vana se v baráku hodi i z více důvodů, já v ni třeba prala, když mi nenadále chcipla pracka, napoustela jsem si do ni vodu do zásoby, když byla někde pobliz nějaká havárie a přišla odstavka… když měly děti blici nemoc, naházeli jsem tam v noci všechno to poblity povleceni, pyzama a ručníky, než se to dalo do pračky… babička si tam dává sušit rozloženej destnik, jinak by blokovala chodbicku… jako hodi se :D když se utiral hadrama nějaký hnus, například když se nám vyplavil sklep, naházelo se to opět provizorně do ty vany, a tak dále… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
5.12.24 06:54

A někdy jste ten walk-in měli? My ho v žádném případě nechtěli, máme zapuštěné 3cm vaničky z kamene a jeden sprchový kout 100×120 a druhý 90×140, ten ještě není hotový, ale u toho prvního jsme rádi, že tam máme posuvné skleněné dveře, opravdu by to hodně cákalo a u známých měli vodu furt všude…jinak máme i klasickou vanu, děti někdy koupeme někdy sprchujeme…do vany i do sprchace se klidně vejdeme všichni čtyři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný