Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda někdo přepisoval byt RPG? Zajímalo by mě co vše se k tomu potřebuje a zda-li to vůbec jde? Děkuji za odpovědi
Co presne si představit pod prepisem? Změnu nájemní smlouvy na jiného najemnika?
Potřebuje stávající smlouvu, svoje doklady-respektive toho, na koho je byt psany, osobu na kterou to píšeš, dostavis se k nam na klientske centrum, stravis tam mladi, necháš poslední zbytky nervů a je hotovo.
EDIT: Tedy je k tomu tusim i nějaká žádost, aby bylo oficialitam učiněno za dost. Snazsi je, pokud tam ten novy „nájemce“ bydli, ale jdou i výměny bytu..
@Zuzaa Děkuji za informaci vyměny bytu vím že jdou Tak já to napíšu jinak ještě my máme RPG byt bydlíme v Ostravě, Ale chtěli bychom se přestěhovat do Havířova a právě nevím jak ted jestli my by jsme museli přepsat na někoho náš byt a potom ti druzí přepsat byt na nás nevím jestli to tak jde vůbec děkuji za info
To se dela soucasne, musíte prijit s žádost a osobne, najemci obou bytu, pokud mate někoho, s kým ho „menite“. Pokud mate jen vybrany prázdný byt, tak na vašem stavajicim se ukončí nájem a přepise se na ten novy byt do Havířova. Jen pocitej s tim, ze budete brani jako „noví“ najemci, a tim padem dostanete novou vymeru najemneho(rozuměj s největší pravděpodobností vyssi
)
Vyridit se to da najednou, to není problém. (tedy pokud budou kolegyně dostatecne dobre vyspané
)
@Zuzaa no jedna paní chce právě přenechat byt nechceme to měnit a ještě jedna věc já myslela že jak se byt přepisuje na někoho jiného že kauce zůstavá na bytě ne že si jí bere původní majtel a nový musí platit znova. Vy jste pracovník RPG?
Ano, jsem.
Kauce slouží k pokrytí nakladu způsobených poškození, nebo třeba nezaplacenim nájmu. Je vaše, vám se vrátí a v novem byte ji opět složíte. O ty peníze neprijdete.
Přenecháni… Do nejake doby slo, nejsem si jista, zda ted nebude muset pani byt vrátit a vy si o ten konkrétní zazadat. Rozhodne na KC musíte spolecne.
Delam v jiné divizi, proto nevím presne do detailu, jestli to tak je.
@Zuzaa děkuji moc za informaci nejlepší bude když se zajdeme zeptat přímo na klintské centrum
@444katka píše:
@Zuzaa děkuji moc za informaci nejlepší bude když se zajdeme zeptat přímo na klintské centrum
Stačí zavolat na info linku
Ahojky. Zrovna chci řešit přepis smlouvy na někoho jiného. Stěhuji se do jiného města a paní by o můj byt měla zájem. Jak je to s kaucí? Musí mi ji vrátit, nebo se tam může nechat s tím, že paní přebírá byt tak jak je? A co ostatní poplatky? Admin. poplatek? Děkuji za info.
Dobrý den, potrebuji poradit
bydlime 20let u Rpg a potřebujeme vyměnit byt níž. Měla bych nabídku o prenechani bytu do nižšího patra s nejakym dostupným. jedná se o nejakou investici ktera by byla v bytě přenechána. Jak se toto řeší u Rpg děkuji za odpověď