Přepis bytu RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1785
19.3.15 08:26

přepis bytu RPG

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda někdo přepisoval byt RPG? Zajímalo by mě co vše se k tomu potřebuje a zda-li to vůbec jde? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
19.3.15 08:29

Co presne si představit pod prepisem? Změnu nájemní smlouvy na jiného najemnika?
Potřebuje stávající smlouvu, svoje doklady-respektive toho, na koho je byt psany, osobu na kterou to píšeš, dostavis se k nam na klientske centrum, stravis tam mladi, necháš poslední zbytky nervů a je hotovo.

EDIT: Tedy je k tomu tusim i nějaká žádost, aby bylo oficialitam učiněno za dost. Snazsi je, pokud tam ten novy „nájemce“ bydli, ale jdou i výměny bytu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
19.3.15 08:36

@Zuzaa Děkuji za informaci vyměny bytu vím že jdou Tak já to napíšu jinak ještě my máme RPG byt bydlíme v Ostravě, Ale chtěli bychom se přestěhovat do Havířova a právě nevím jak ted jestli my by jsme museli přepsat na někoho náš byt a potom ti druzí přepsat byt na nás nevím jestli to tak jde vůbec děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.3.15 08:43

To se dela soucasne, musíte prijit s žádost a osobne, najemci obou bytu, pokud mate někoho, s kým ho „menite“. Pokud mate jen vybrany prázdný byt, tak na vašem stavajicim se ukončí nájem a přepise se na ten novy byt do Havířova. Jen pocitej s tim, ze budete brani jako „noví“ najemci, a tim padem dostanete novou vymeru najemneho(rozuměj s největší pravděpodobností vyssi :? )
Vyridit se to da najednou, to není problém. (tedy pokud budou kolegyně dostatecne dobre vyspané :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
19.3.15 08:46

@Zuzaa no jedna paní chce právě přenechat byt nechceme to měnit a ještě jedna věc já myslela že jak se byt přepisuje na někoho jiného že kauce zůstavá na bytě ne že si jí bere původní majtel a nový musí platit znova. Vy jste pracovník RPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.3.15 08:51

Ano, jsem.
Kauce slouží k pokrytí nakladu způsobených poškození, nebo třeba nezaplacenim nájmu. Je vaše, vám se vrátí a v novem byte ji opět složíte. O ty peníze neprijdete.
Přenecháni… Do nejake doby slo, nejsem si jista, zda ted nebude muset pani byt vrátit a vy si o ten konkrétní zazadat. Rozhodne na KC musíte spolecne.
Delam v jiné divizi, proto nevím presne do detailu, jestli to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
19.3.15 08:54

@Zuzaa děkuji moc za informaci nejlepší bude když se zajdeme zeptat přímo na klintské centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.3.15 09:00
@444katka píše:
@Zuzaa děkuji moc za informaci nejlepší bude když se zajdeme zeptat přímo na klintské centrum

Stačí zavolat na info linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 19:32

Ahojky. Zrovna chci řešit přepis smlouvy na někoho jiného. Stěhuji se do jiného města a paní by o můj byt měla zájem. Jak je to s kaucí? Musí mi ji vrátit, nebo se tam může nechat s tím, že paní přebírá byt tak jak je? A co ostatní poplatky? Admin. poplatek? Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.17 09:53

Dobrý den, potrebuji poradit :) bydlime 20let u Rpg a potřebujeme vyměnit byt níž. Měla bych nabídku o prenechani bytu do nižšího patra s nejakym dostupným. jedná se o nejakou investici ktera by byla v bytě přenechána. Jak se toto řeší u Rpg děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný