Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
prosím o radu. Máme německého boxera (fenečku), a protože často cestujeme, chtěla bych znát vaše zkušenosti a doporučení na nějakou přepravní klec či box, se kterou máte dobré zkušenosti. Nechat ji pouze na volno v kufru z hlediska čistoty nechci, opravdu ji chceme umístit do něčeho, abychom minimalizovali újmu i na autě.
Moc díky za názory a tipy. ![]()
Koukám na klece z jiných důvodů a myslím, že jsou jen dvě možnosti - skládací látková klec, nebo normální nerezová…
http://www.baron.cz/…ne-klece/i-0
http://www.beibei.cz/…Velikost-102
Na nic jiného jsem nenarazila… Resp. jsou plastové přepravky i takhle velké, ale děsně drahé a když ji nebudete používat, zabere plno místa ![]()
Já jsem právě taky moc na jiné typy nenarazila, ještě ty hliníkové, co se směrem vzhůru zužují, ale názory či zkušenosti na netu moc nenacházím. Bojím se těch látkových, přeci jenom boxeřice je kousavec, takže mám strach, aby mi to hned neroztrhala, takže spíše ty klece. No kdyby někdo měl zkušenost, budu moc ráda.
Díky.
Také máme na psa v autě klec, kovovou. Je to docela drahá investice. Levněji se dají tyto klece pořídit na psích výstavách, kde jsou i stánky prodejců.
V tomhle moc neporadím, neznám nikoho, kdo by jej měl. My vozíme boxery v kufru oděleného mříží a ve spod máme takovou nepromokavou deku…
Díky, holky, právě, je to drahá investice, ale když jsem dneska dvě hodiny v mrazu luxovala auto plné psích chlupů, zařekla jsem se, že už nikdy více
, a tak budeme muset našetřit. Právě že nemáme ani oddělovací mříž a bojím se, že ta naše všežravkyně by nám rozkousala i tu roletku, co se u combika zatahuje, takže proto vidím jako nejlepší řešení nějaké to místečko k naskočeni do a ven ![]()
zelvoon píše:
Díky, holky, právě, je to drahá investice, ale když jsem dneska dvě hodiny v mrazu luxovala auto plné psích chlupů, zařekla jsem se, že už nikdy více, a tak budeme muset našetřit. Právě že nemáme ani oddělovací mříž a bojím se, že ta naše všežravkyně by nám rozkousala i tu roletku, co se u combika zatahuje, takže proto vidím jako nejlepší řešení nějaké to místečko k naskočeni do a ven
Přesně důvod, proč jsme ji pořídili i my. Pořád luxovat ty chlupy bylo děsný. Navíc máme malé mimi a teď v autě dohlížím spíš na něj. Psa šupneme do klece a je pokoj
A v kleci se chová ukázněně a nedělá za jízdy čurbes (štěkal na auta, lozil sem a tam
). Zkus ty psí výstavy, dá se to tam pořídit o dost levněji.